Мед з куркумою - найпотужніший антибіотик, дію якого навіть лікарі не можуть пояснити!

Куркума є однією з найпопулярніших спецій у всьому світі і має надзвичайні кулінарні і лікувальні властивості. Вона використовується в аюрведичній, індійській і китайській медицині протягом тривалого періоду часу. Ці прянощі мають унікальний аромат і темно-жовтий колір, передають Патріоти України.

Люди використовували її в якості потужного природного засобу для вирішення цілої низки проблем зі здоров’ям, таких як: проблеми з диханням, захворювання печінки, проблеми зі шкірою, розтягування м’язів, порізи і рани, а також проблеми зі шлунком. Більше того, вона може бути дуже корисна проти проблем травлення, різних типів інфекцій, запалень, а також злоякісних пухлин

Ось чому куркума настільки важлива для нашого здоров’я і благополуччя Куркумін , активний інгредієнт в куркумі, має протизапальні, антиоксидантні і антимікробні властивості, які роблять його ідеальним природним рішенням від мікробів, гастритів, виразкової хвороби шлунка.

Дослідження показують, що ця життєво важлива речовина робить позитивний вплив на ДНК, витривалість клітин і на молекули запалення. Вона також здатна знижувати симптоми остеоартриту; це може бути досягнуто шляхом прийому 200 мг куркуми на щоденній основі. Турмерон – ще один інгредієнт в куркумі, і він відомий як біоактивні елемент, який має здатність покращувати функцію мозку і лікувати хворобу Альцгеймера, відновлюючи клітини в мозку.

Як зробити природний антибіотик з куркумою

Потрібно:

  • 1 ст.л. куркуми
  • 100 г органічного меду

Приготування:

Помістіть інгредієнти в скляну банку і добре перемішайте.

Використання:

Якщо у вас грип, приймайте по пів-ложки антибіотика щогодини. На наступний день візьміть ту ж дозу, але кожні 2 години. На третій день приймайте ту ж дозу три рази в день. Перед тим, як проковтнути суміш, переконайтеся, що ви розплавили її в роті. Не соромтеся додавати її в щоденну чашку чаю або молока.

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...