Можна накликати неприємності одним рухом: Прикмети на 5 січня, які ніколи не порушували

5 січня церква вшановує пам'ять святого Феодула. У народі цей день називали Федулів день. Федула вважають повелителем вітру, а також захисником від нечистої сили і хвороб тварин, передають Патріоти України.

У цей день особливу увагу приділяли домашній худобі і тваринам. Сьогодні прийнято було купувати тваринам щось нове. Важливо купати своїх котів чи собак, а також годувати худобу більше, ніж зазвичай. У Федулів день можна залучити удачу.

У будинку кожна господиня проводила прибирання. Перед Різдво варто було всі кути прибрати, пил витерти і помити дзеркала. Якщо зустрічати Різдво в брудному будинку, то залучите в житло проблеми. Обов'язково в цей день виперіть весь одяг. Вважається, що брудний одяг може залучити важкі хвороби.

Що не можна робити 5 січня

Не можна 5 січня підшиватися штани або спідниці. Може вкоротити життя.Не можна 5 січня брати гострі предмети в руки, наприклад, ножі, ножиці. Хто поріжеться 5 січня, той буде довго заліковувати рани.

Не можна 5 січня нікому розповісти про свої ідеї, цілі і мрії. Не можна 5 січня лаятися. Може залучити недуга і великі проблеми зі здоров'ям.

Прикмети на 5 січня

Якщо 5 січня дме сильний вітер і йде сніг, то липень буде холодним.

Якщо кінь хропе, то чекати снігову бурю.

Якщо кішки ховаються в тепло, то буде скоро мороз.

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.