Натисніть на музичний інструмент, звучання якого вам найбільше подобається - і дізнайтеся музику своєї душі!

Вважається, що в кожній душі звучить своя музика… Є люди, у яких звучання душ схоже, тоді говорять, що вони близькі один до одного по-справжньому, передають Патріоти України.

Ми пропонуємо вам дивовижний і дуже гарний тест, щоб дізнатися про справжню музику вашої душі. Тест справді піднімає настрій та надихає! Це не просто тест, це ковток свіжого повітря! Отже, все, що вам потрібно, це вибрати музичний інструмент… Ось вони!

1. Якщо ви вибрали скрипку

У вас фіолетова душа… Боже мій, яка вона прекрасна. Це дуже чуйна і вразлива душа. Люди з такою душею неймовірно добрі та чуйні і часто і багато роблять щось для інших, але зовсім забувають про себе.

Основна якість фіолетової душі – ніжність. Люди з такою душею краще, ніж будь-хто інший знають про це почуття… Вони відчувають ніжність до всього, що люблять.

Ті, у кого фіолетова душа мають дар передбачення… Навіть, якщо самі цього не знають. Але якщо постараються, то завжди згадають кілька випадків із життя, коли вони відчували майбутнє.

2. Якщо ви обрали фортепіано

У вас жовта душа… Душа кольору сонця, така ж тепла і щедра. У цих людях саме життя! Часто вони дуже емоційні, але з віком навчаються приховувати свої емоції. Знаходиться поруч із такими людьми неймовірно комфортно. Вони ніби самі собою створюють затишок поруч із собою.

Ці люди справді схожі на сонце. Вони щедро зігрівають свої світлом усіх довкола… Однак, можуть бути запальні і обпалювати інших спалахами своїх почуттів.

Ті, у кого жовта душа чудові керівники, викладачі та лікарі. До них тягнуться люди, бо за натурою вони Цілителі, їхнє покликання висвітлювати своїм світлом і зігрівати своїм теплом усіх довкола.

3. Якщо ви вибрали флейту

У вас зелена душа. Душа кольору молодого листя, що шелестить на вітрі. Це вічно молода душа, душа дитини, щирої та довірливої. Душа, яка із захопленням дивиться на світ.

Ці люди часто виглядають молодше своїх років і мають дуже виразний погляд. Люблять все нове та цікаве, вічні оптимісти. Часто обпалюються в молодості на своїй довірливості, але з помітною впертістю продовжують вірити людям.

Це творчі натури, часто це талановиті актори, письменники, музиканти та танцюристи. Дуже шкода, що час від часу наш суворий світ забиває таланти таких людей. Якщо поряд з вами є така людина-бережіть її!

4. Якщо ви вибрали саксофон

У вас біла душа. Але ви ж пам’ятаєте, що білий колір створюється завдяки поєднанню 7 основних кольорів веселки? Так і люди з білою душею поєднують у собі кілька досить різних якостей.

Це дуже цікаві люди настільки різні щодня, що спілкуватися з ними захоплююче. З ними можна прожити все життя, але так і не розкрити всіх їхніх таємниць.

Ці люди можуть обрати найрізноманітніший життєвий шлях, але їхнє життя завжди сповнене цікавих подій, у них часто закохуються. Дар цієї душі-удача. Цим людям справді іноді абсолютно незрозумілим чином таланить.

5. Якщо вам не подобається жоден з цих інструментів, то музика вашої душі поки що прихована… Значить у Всесвіту є на це вагомі причини!

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...