Навіщо заливати печінку окропом на дві хвилини? Ось у чому секрет!

Багато господинь в курсі важливості попереднього вимочування печінки. Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності, передають Патріоти України.

Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”.

  • По-перше, він забирає менше часу. По-друге, страва виходить ще смачнішою.

Як правильно провести процедуру

Спочатку печінку потрібно нарізати і видалити всі плівочки. Потім шматочки потрібно відправити в глибоку ємність і залити окропом. Зачекати треба лише дві хвилини. Після цього печінку можна класти на сковороду.

Якою вийде страва

Якщо печінка пройшла попередню «гарячу» обробку, то в результаті обсмажування чи тушкування вона вийде м’якою та ніжною. Крім того, не буде жодної гіркоти. А ще страва точно не стане джерелом неприємного запаху.

Виходить швидко та смачно, як подобається багатьом господиням та гурманам.Багато господинь в курсі важливості попереднього вимочування печінки. Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності. Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”.

  • По-перше, він забирає менше часу. По-друге, страва виходить ще смачнішою.

Як правильно провести процедуру

Спочатку печінку потрібно нарізати і видалити всі плівочки. Потім шматочки потрібно відправити в глибоку ємність і залити окропом. Зачекати треба лише дві хвилини. Після цього печінку можна класти на сковороду.

Якою вийде страва

Якщо печінка пройшла попередню «гарячу» обробку, то в результаті обсмажування чи тушкування вона вийде м’якою та ніжною. Крім того, не буде жодної гіркоти. А ще страва точно не стане джерелом неприємного запаху. Виходить швидко та смачно, як подобається багатьом господиням та гурманам.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...