
Мало хто відмовиться від кави на початку дня. Напій допомагає прокинутися, підбадьоритися та отримати приємні емоції, передають Патріоти України.
Є як мінімум чотири спеції, які можна додати до кави, щоб внести нові нотки в аромат та смак напою.Кавомани частіше зупиняють вибір на чотирьох спеціях. Оригінальні добавки покращують смак напою, що починає грати новими фарбами.
Кардамон. Вважається, що ця пряність знижує негативний вплив кофеїну на організм при частому вживанні. Її радять додавати до заварної кави – смак буде по-справжньому східним та оригінальним. Достатньо додати лише кілька зерен у турку – в момент, коли напій починає кипіти.
Кориця. Спеція знижує рівень глюкози в крові, а також окисний ефект кави. Її додають у вже готову каву – у меленому вигляді або цілими паличками. Неймовірний запах нагадає про десерти, які стануть ідеальним доповненням до напою.
Імбир допомагає боротися з болем та спазмами, покращує роботу травної системи та має знезаражувальні властивості. Його корисно додавати в каву або чай під час застуди. Можна використовувати мелений корінь або шматочок свіжого у готовий напій.
Чорний перець покращує роботу шлунка та сприяє очищенню організму від токсинів. Спробуйте додати 1-3 горошини в готову каву і залишити настоятися протягом декількох хвилин
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...