Під час приготування омлет дуже часто опадає і стає схожим на звичайний млинець. Через це він виходить несмачним. А псують страву всьогтдекілька помилок, які часто допускають, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що не варто робити під час приготування омлету. Зверніть особливу увагу на ці три пункти.
Ви додаєте занадто багато борошна або молока
Тут не працює принцип: "чим більше – тим смачнше". Пухка текстура омлету залежить не від кількості компонентів. Якщо у вас всього одне яйце для страви – для нього буде достатньо всього ложка молока і пів ложки борошна.
Збиваєте яйця до піни
Зі збиванням яєчної маси також важливо не перестаратись. Компоненти потрібно збивати недовго, щоб вони просто поєднались і рідина була однорідною. Пам'ятайте, що це не крем.
Одразу після смаження подаєте омлет до столу
Перші 5 хвиилин після смаження омлету дуже важливі. Не перекладайте страву на тарілку одразу, а залишіть її на сковорідці під кришкою саме на 5 хвилин. Так яєчна маса точно не впаде і буде пухкою.
Неприємний запах у шафі - проблема, з якою стикаються багато людей. Але не поспішайте використовувати хімічні освіжувачі: іноді достатньо простого природного засобу, щоб повернути речам свіжість. Один із найефективніших і водночас натуральних методів -...
18 липня за новим церковним календарем (31 липня - за старим) - день пам'яті святого мученика Еміліана, який загинув за віру. У народі день дістав назву Омелянів. 18 липня за старим календарним стилем - день пам'яті священномученика Євсевія, єписк...