Під час приготування омлет дуже часто опадає і стає схожим на звичайний млинець. Через це він виходить несмачним. А псують страву всьогтдекілька помилок, які часто допускають, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що не варто робити під час приготування омлету. Зверніть особливу увагу на ці три пункти.
Ви додаєте занадто багато борошна або молока
Тут не працює принцип: "чим більше – тим смачнше". Пухка текстура омлету залежить не від кількості компонентів. Якщо у вас всього одне яйце для страви – для нього буде достатньо всього ложка молока і пів ложки борошна.
Збиваєте яйця до піни
Зі збиванням яєчної маси також важливо не перестаратись. Компоненти потрібно збивати недовго, щоб вони просто поєднались і рідина була однорідною. Пам'ятайте, що це не крем.
Одразу після смаження подаєте омлет до столу
Перші 5 хвиилин після смаження омлету дуже важливі. Не перекладайте страву на тарілку одразу, а залишіть її на сковорідці під кришкою саме на 5 хвилин. Так яєчна маса точно не впаде і буде пухкою.
Виявляється, солодощі можуть бути не лише смачними, а й надзвичайно корисними для здоров’я людини. Існує один солодкий продукт, який здатен помітно подовжити життя. Про це пише ресурс Strona Zdrowia, передають Патріоти України. Швейцарські дослідники ...
Огірки мають поверхневу кореневу систему, для них розпушування — це великий ризик. Адже корені культури можуть пошкодитися, що сповільнить її зростання та розвиток. Тому від цієї процедури краще відмовитися. Однак досвідчені городники знають, чим замін...