Кладіть м'ясо для бульйону в холодну воду. Тоді його смак буде більш насиченим. Якщо почати варити м'ясо в окропі, то наваристого бульйону, саме такого, який потрібен для гарного борщу, не отримати. Варіть бульйон на повільному вогні з відкритою кришкою, щоб уникнути утворення піни. Щоб борщ вийшов насичено червоний, не потрібно, щоб на етапі закладання овочів він сильно кипів.
Тертий буряк краще класти в борщ у відварному вигляді. Сирий тертий буряк не дасть страві потрібного кольору і присмаку. Солити борщ потрібно до додавання буряка, про що також не знають багато господинь. Якщо посолити страву вже практично на стадії готовності, то під впливом солі буряк стане рудим, а борщ відповідно - негарним. В борщ буряк додають у співвідношенні 1:1 до картоплі.Ще одну помилку господині роблять під час приготування зажарки. Не можна зажарювати цибулю з морквою і тим більше доводити їх до коричневого кольору, інакше у страви з'явиться неприємний смак. Овочі повинні лише трохи підрум'янитися з томатним соусом або пастою, але не приготуватися повністю. Зажарку до борщу бажано класти майже в самому кінці, інакше при довгому варінні борщ втратить солодкувато-карамельний смак.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...