Не робіть так! Три головні помилки в приготуванні справжнього українського борщу

Борщ далеко не найлегша страва, як думають деякі люди. Рецептів приготування українського борщу дуже багато, і кожна господиня при цьому вносить свої корективи в процесі приготування. Щоб борщ вийшов смачним, солодким, з насиченим кольором, зверніть увагу на три головні помилки, яких потрібно уникати, і у вас все вийде, передають Патріоти України

Кладіть м'ясо для бульйону в холодну воду. Тоді його смак буде більш насиченим. Якщо почати варити м'ясо в окропі, то наваристого бульйону, саме такого, який потрібен для гарного борщу, не отримати. Варіть бульйон на повільному вогні з відкритою кришкою, щоб уникнути утворення піни. Щоб борщ вийшов насичено червоний, не потрібно, щоб на етапі закладання овочів він сильно кипів.

Тертий буряк краще класти в борщ у відварному вигляді. Сирий тертий буряк не дасть страві потрібного кольору і присмаку. Солити борщ потрібно до додавання буряка, про що також не знають багато господинь. Якщо посолити страву вже практично на стадії готовності, то під впливом солі буряк стане рудим, а борщ відповідно - негарним. В борщ буряк додають у співвідношенні 1:1 до картоплі.Ще одну помилку господині роблять під час приготування зажарки. Не можна зажарювати цибулю з морквою і тим більше доводити їх до коричневого кольору, інакше у страви з'явиться неприємний смак. Овочі повинні лише трохи підрум'янитися з томатним соусом або пастою, але не приготуватися повністю. Зажарку до борщу бажано класти майже в самому кінці, інакше при довгому варінні борщ втратить солодкувато-карамельний смак.

З архіву ПУ. Бережіться! Агрономи розповіли про головну небезпеку винограду, яка може серйозно нашкодити здоров'ю

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 23:05

Агрономи розповіли про головну небезпеку, яку таїть у собі популярна в Україні ягода - виноград. При його виборі дуже важливо звертати увагу на сорт і регіон, де ягода була зібрана, передають Патріоти України. Так, спеціаліст з сільського господарства ...

Хіти тижня. Справжня смакота! Соковиті котлети в хрусткій паніровці з незвичайною начинкою

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 21:00

Незвичайні котлети з чудовим смаком - це така страва, яку просто неможливо описати словами, зазначають Патріоти України. Ніжні та соковиті котлети в хрусткій паніровці дарують справжню насолоду. Весь секрет у дивовижній начинці з сиру і крабових па...