Один популярний інгредієнт вмить зіпсує салат: З чим треба бути вкрай обережними

Мабуть, усі обожнюють салати. Комусь до вподоби фруктові, хтось надає перевагу корисним салатам зі свіжих овочів, а комусь дуже хочеться з’їсти кілька ложечок смачного "Олів’є" чи "Оселедця під шубою". При цьому мало хто знає, що лише один інгредієнт здатен повністю зіпсувати смак улюбленого салату, передають Патріоти України.

Йдеться про звичайну зелену цибулю, яка фігурує у багатьох рецептах. Здавалося б, у чому проблема? Ця зелень корисна і дуже смачна, вона надає страві пікантних ноток і чудово виконує роль прикраси салатів, що готуються до свята. Що не так із зеленою цибулею, знає шеф-кухар Магда Гесслер. Про цей секрет розповідає польське видання kuchnia.wp.pl.

Виявляється, у свіжому вигляді зелена цибуля додає страві солодкуватого присмаку, а от в салаті вже за кілька годин перетворюється у бомбу сповільненої дії. За словами Гесслер, цей інгредієнт швидко починає бродити, що ви неодмінно відчуєте і по запаху, і по смаку.

Якщо ж ви дуже любите цю зелень і просто жити без неї не можете, вихід є: зелену цибулю перед додаванням в салат можна пробланшувати. Так вона потішить своїм смаком і не перетворить салат у малоприємну масу продуктів.

Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...