
Мабуть, усі обожнюють салати. Комусь до вподоби фруктові, хтось надає перевагу корисним салатам зі свіжих овочів, а комусь дуже хочеться з’їсти кілька ложечок смачного "Олів’є" чи "Оселедця під шубою". При цьому мало хто знає, що лише один інгредієнт здатен повністю зіпсувати смак улюбленого салату, передають Патріоти України.
Йдеться про звичайну зелену цибулю, яка фігурує у багатьох рецептах. Здавалося б, у чому проблема? Ця зелень корисна і дуже смачна, вона надає страві пікантних ноток і чудово виконує роль прикраси салатів, що готуються до свята. Що не так із зеленою цибулею, знає шеф-кухар Магда Гесслер. Про цей секрет розповідає польське видання kuchnia.wp.pl.
Виявляється, у свіжому вигляді зелена цибуля додає страві солодкуватого присмаку, а от в салаті вже за кілька годин перетворюється у бомбу сповільненої дії. За словами Гесслер, цей інгредієнт швидко починає бродити, що ви неодмінно відчуєте і по запаху, і по смаку.
Якщо ж ви дуже любите цю зелень і просто жити без неї не можете, вихід є: зелену цибулю перед додаванням в салат можна пробланшувати. Так вона потішить своїм смаком і не перетворить салат у малоприємну масу продуктів.
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...
Багато людей живуть із хронічним болем у суглобах. Найчастішими причинами лікарі називають надмірну вагу, сидячий спосіб життя, перевантаження суглобів і старі травми, передають Патріоти України. Але мало хто здогадується, що звичайні продукти з магази...