
Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона м’яка. Щоб цього домогтися, потрібно знати кілька простих правил.
Основне правило – не смажити печінку надто довго. Навіть на малому вогні цей субпродукт зробиться жорстким, якщо його смажити понад 0,5 години. Тому спочатку потрібно обсмажити цибулю майже до готовності, а вже тільки тоді додавати печінку. Печінка готова тоді, коли при проколюванні виділяється прозорий сік. Тоді її потрібно знімати з вогню.
Ще однією умовою м’якості є нарізання печінки великими шматками. Як би ви не різали – кубиками чи смужками, шматки мають бути досить великими, приблизно як сірникова коробка.
Жорсткості печінці, особливо свинячої та телячої, надають не видалені плівки. Пташину печінку можна не очищати.
А от мити печінку треба всяку, причому в холодній воді. Також при смаженні печінку слід часто помішувати.
Емоційний інтелект (EQ) - це не просто модний термін. Дослідження доводять, що саме він визначає, як ми будуємо стосунки, приймаємо рішення, реагуємо на стрес і досягаємо успіху. Високий IQ допоможе розв’язати задачу, але саме EQ допомагає жити в суспі...
Вчені, ймовірно, знайшли спосіб природного регулювання рівня цукру в крові та потягу до солодкого аналогічно тому, як це робить Ozempiс. Виявилося, що у мишей і людей ключем до розгадки цього природного процесу є кишковий мікроб і його метаболіти - спо...