От у чому секрет! Що додати у фарш, щоб курячі котлети були соковиті

Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України.

Що треба додати у фарш?

Класично додайте в перемелений фарш (при цьому рекомендуємо брати філе і самим робити фарш) цибулю, часник, прянощі, яйце, а ще дрібно порізаний бекон. Саме він дасть ту соковитість, якої зазвичай не вистачає у котлетах із птиці.

Котлети можна не тільки обвалювати в сухарях для панірування, а й додати їх у сам фарш. Так буде набагато легше та швидше виробляти котлети, які триматимуть форму під час смаження.

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...

Перевірте себе! Те, у якій позі ви спите, розкаже про ваш характер

вівторок, 7 травень 2024, 17:10

Пропонуємо вам швидкий тест: все залежить від того, як ви спите. Оберіть на світлині позу, в якій ви спите найчастіше, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України. . Деталі. Ви - закрита людина, але дуже сильна. Ви не любите гамір...