Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України.
Класично додайте в перемелений фарш (при цьому рекомендуємо брати філе і самим робити фарш) цибулю, часник, прянощі, яйце, а ще дрібно порізаний бекон. Саме він дасть ту соковитість, якої зазвичай не вистачає у котлетах із птиці.
Котлети можна не тільки обвалювати в сухарях для панірування, а й додати їх у сам фарш. Так буде набагато легше та швидше виробляти котлети, які триматимуть форму під час смаження.
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...