Користь дріжджового хліба
В першу чергу, потрібно розуміти, що користь несе тільки натуральний дріжджовий хліб. У ньому міститься безліч корисних вітамінів і мікроелементів. Але такий хліб не продається в звичайних магазинах, адже він дуже швидко псується, і викладати його на прилавки просто не вигідно.
Однак, якщо ви печете хліб самі або купуєте його в спеціальній пекарні, можете бути спокійні. Дріжджовий хліб - відмінне джерело енергії, тому найкраще вживати його на сніданок.
Кому не можна дріжджовий хліб
Не рекомендується такий продукт тим, хто худне, діабетикам і людям, схильним до ожиріння. Також не варто вживати подібний вид хліба тим, у кого є проблеми з серцдем і судинами.
Ну а категорично не можна його їсти тим, хто страждає від різних шлункових і кишкових захворювань. Обумовлена така заборона великим вмістом дріжджів, які провокують процес бродіння і можуть викликати різні порушення травного тракту.
Чому дріжджовий хліб може бути шкідливим
Дієтологи стверджують, що такий хліб гірше перетравлюється. Також в наш час рідко можна зустріти пекарні, де продукти готуються тільки з натуральних інгредієнтів. Так як дріжджовий хліб є швидкопсувним, в нього часто додають різні консерванти, розпушувачі і стабілізатори.
Також це дуже калорійний продукт, тому він може привести не тільки до зайвих кілограмів, а й до проблем з травленням. Але важливо розуміти, що такі побічні ефекти можливі тільки при вживанні хліба в великих кількостях.
Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...
У радянські часи жінки, які змогли дістати таку розкіш, як капронові колготки, часто стикалися з проблемою їх швидкого зношування. Щоб подовжити термін служби цього дефіцитного товару, радянські модниці використовували незвичайні методи догляду, зокрем...