Потрібна лише одна спеція - геніальний трюк для усунення неприємних запахів із туалету

Ваша ванна кімната починає погано пахнути ? Це далеко не приємно, якщо не сказати навіть огидно! І, як правило, неприємні запахи, які зберігаються у ванній кімнаті, важко усунути. Однак перш ніж скуповувати різну хімію в магазині, звернімося до народних методів, передають Патріоти України.

Подолати неприємні запахи у ванній можна за допомогою натурального та недорогого рішення, що усуває погані аромати, пише santeplus. Ароматизація вашого туалету не така вже й складна.

Як позбутися неприємного запаху в туалеті

Відмінним, а головне недорогим, натуральним дезодорантом для вашого туалету є популярна пряність гвоздика. Як це працює?

Вам знадобиться:

  • гвоздика — 15 шт;
  • сухий порожній чайний пакетик;
  • нейлонова нитка;
  • скотч.

Як діяти:

  1. Спочатку помістіть 15 гвоздик у сухий чайний пакетик.
  2. Потім за допомогою нейлону зав’яжіть міцний вузол, щоб прянощі не розсипалися.
  3. Використовуйте стрічку та нейлон, щоб помістити "ароматизатор" в унітаз. Переконайтеся, що він ставав вологим кожного разу, коли ви змиєте.

Лише спробуйте! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

вівторок, 7 травень 2024, 0:14

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом, передають Патріоти України. Хіба можна таке лишати на тарілці? Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільця...

Водіям на замітку! Названо запахи в автомобілі, які мають насторожити

понеділок, 6 травень 2024, 23:58

Запахи в нових автівках можуть негативно позначатися на здоров'ї водіїв - салони радять провітрювати. Однак є кілька запахів, які мають насторожити автовласників - простим провітрюванням у таких випадках не обійтись, передають Патріоти України. Як пише...