Просто додайте один інгредієнт! Як покращити смак курячого бульйону

Курячий бульйон досить популярна страва і багато українців готує її до свого столу. Однак, мало хто задумується, що його смак можна значно покращити за допомогою всього лише одного продукту, передають Патріоти України.

Головним секретом приготування дійсно запашнього курячого бульйону, кажуть кулінари, є використання не тільки м'яса, але й кісток. При цьому, їх потрібно додавати окремо і одразу після попереднього оброблення.

Насамперед, зніміть з кісток все м'ясо, яке вже можна додавати у воду для майбутнього бульйона. А ось з кістками ще доведеться попрацювати. Спочатку відправте їх на сковорідку.

Смажити кістки довго не потрібно, вистачить й кількох хвилин. На курячих кістках повинна з'явитися характерна золотистість. Тільки після цього їх можна додавати у бульйон.

Кулінари радять не переборщувати з цим компонентом. Вони рекомендують на 1 л рідини брати не більше 50 г кісток. Такої кількості буде цілком достатньо для насиченого і яскравого смаку.

Саме за рахунок легкого обсмаження кістки бульйон отримає дуже цікавий смак, а його аромат буде набагато приємнішим. Щоб бульйон отримав ще й яскравого забарвлення, кулінари радять додати до води цибулину з лушпинням. А моркву краще порізати на досить великі шматки.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...