Усім відомі чотири основні типи темпераменту: холерик, сангвінік, меланхолік і флегматик. Він пов'язаний з особливостями нервової системи людини, тому вважається його вродженою властивістю. Ви можете дізнатися, який темперамент у вас, просто обравши один із гарбузів та прочитавши внизу розшифрування, передають Патріоти України.
1. Якщо обрали перший гарбуз, то ви – сангвінік. Ви маєте сильний характер, обмірковуєте кожен крок. Ви звикли розв'язувати складні питання спокійно, не кваплячись, проте ви також енергійна людина. У стресових ситуаціях ви берете себе у руки, не панікуєте. Легко вступаєте в контакт з новими людьми, тож у нових колективах не розгубитесь.
2. Другий гарбуз каже про вас як про флегматика. Ви, ймовірно,неговіркі та повільні, спокійні та виважені, а настрій маєте завжди стабільний. Вас важко розсердити або злякати. Навіть, якщо раптом вам страшно, зовні ви залишаєтесь непохитні. Ви – стратег, який завжди продумає план, про який ніхто не здогадається.
3. Якщо ви обрали третій гарбуз, то ви – холерик. Ви дуже активна, збуджена людина, яка завжди готова до пригод. Неприборканість, активна міміка та рухливість - основні риси. Ви вмієте гарно концентруватись на якійсь задачі. На стрес реагуєте бурхливо, емоційно та не стримуючи своїх емоцій. Інколи можете сильно розхвилюватись та втратити контроль над діями.
4. Четвертий гарбуз каже про вас як про меланхоліка. Маєте слабку нервову систему, підвищену чутливість та здатність до зривів. Саме тому в стресі ваші дії можуть навіть погіршити ситуацію. Наприклад, на екзамені, через своє хвилювання, ви можете самостійно погіршити собі результат. Ви швидко втомлюєтесь, втрачаєте працездатність. Необхідно слідкувати за своїм ментальним здоров'ям
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...