Усім відомі чотири основні типи темпераменту: холерик, сангвінік, меланхолік і флегматик. Він пов'язаний з особливостями нервової системи людини, тому вважається його вродженою властивістю. Ви можете дізнатися, який темперамент у вас, просто обравши один із гарбузів та прочитавши внизу розшифрування, передають Патріоти України.
1. Якщо обрали перший гарбуз, то ви – сангвінік. Ви маєте сильний характер, обмірковуєте кожен крок. Ви звикли розв'язувати складні питання спокійно, не кваплячись, проте ви також енергійна людина. У стресових ситуаціях ви берете себе у руки, не панікуєте. Легко вступаєте в контакт з новими людьми, тож у нових колективах не розгубитесь.
2. Другий гарбуз каже про вас як про флегматика. Ви, ймовірно,неговіркі та повільні, спокійні та виважені, а настрій маєте завжди стабільний. Вас важко розсердити або злякати. Навіть, якщо раптом вам страшно, зовні ви залишаєтесь непохитні. Ви – стратег, який завжди продумає план, про який ніхто не здогадається.
3. Якщо ви обрали третій гарбуз, то ви – холерик. Ви дуже активна, збуджена людина, яка завжди готова до пригод. Неприборканість, активна міміка та рухливість - основні риси. Ви вмієте гарно концентруватись на якійсь задачі. На стрес реагуєте бурхливо, емоційно та не стримуючи своїх емоцій. Інколи можете сильно розхвилюватись та втратити контроль над діями.
4. Четвертий гарбуз каже про вас як про меланхоліка. Маєте слабку нервову систему, підвищену чутливість та здатність до зривів. Саме тому в стресі ваші дії можуть навіть погіршити ситуацію. Наприклад, на екзамені, через своє хвилювання, ви можете самостійно погіршити собі результат. Ви швидко втомлюєтесь, втрачаєте працездатність. Необхідно слідкувати за своїм ментальним здоров'ям
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...