Куряча грудка настільки прижилася на кухні, що використовується більш часто, ніж інші частини птиці. З неї готують досить велику кількість різноманітних страв. Поки одні нахвалюють цей масивний шматок білого м'яса, знайдуться серед господинь і ті, хто його недолюблює. Мають право, тому що у них вона виходить сухуватою і жорсткою, передають Патріоти України.
Ситуацію легко виправити, якщо знати секрети, як зробити курячу грудку соковитою, та ще й м'якою. Рятувати ситуацію будемо негайно, а заодно нагородимо новим рецептом.
Кращий спосіб, як зробити курячу грудку соковитою, — замаринувати її. Для порятунку використовуються всілякі маринади, але для цього зазвичай потрібно довго чекати. Сьогодні ми поділимося способом приготування, який займе мінімум зусиль і всього пів години часу.
М'ясо вийде дуже м'яким і соковитим, а якщо ви ще й додасте свої улюблені спеції, то дуже ароматним і пікантним, інформує Ukr.Media.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
Процес приготування:
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...