Куряча грудка настільки прижилася на кухні, що використовується більш часто, ніж інші частини птиці. З неї готують досить велику кількість різноманітних страв. Поки одні нахвалюють цей масивний шматок білого м'яса, знайдуться серед господинь і ті, хто його недолюблює. Мають право, тому що у них вона виходить сухуватою і жорсткою, передають Патріоти України.
Ситуацію легко виправити, якщо знати секрети, як зробити курячу грудку соковитою, та ще й м'якою. Рятувати ситуацію будемо негайно, а заодно нагородимо новим рецептом.
Кращий спосіб, як зробити курячу грудку соковитою, — замаринувати її. Для порятунку використовуються всілякі маринади, але для цього зазвичай потрібно довго чекати. Сьогодні ми поділимося способом приготування, який займе мінімум зусиль і всього пів години часу.
М'ясо вийде дуже м'яким і соковитим, а якщо ви ще й додасте свої улюблені спеції, то дуже ароматним і пікантним, інформує Ukr.Media.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
Процес приготування:
Досвідчені городники рекомендують починати літній сезон підживлення малини не зі складних органічних добрив, а з мінеральних, які містять у своєму складі азот, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вони швидко засвоюються, тому кущі гарно ро...
Українські дачники і фермери продовжують ділитися з колегами власними ноу-хау, як допомагають їм полегшити «битву за урожай». І разом з фермером-фахівцем з Харківщини, який порадив вирощувати кабачки у шинах, про свій досвід розповіла блогерка, яка вед...