Простий, але дієвий трюк робить рушники знову м’якими: З чим їх треба випрати

Ми купуємо шовковисті рушники, які дуже приємні до шкіри. Але згодом тканина грубіє і навіть стає жорсткою. Однак один натуральний засіб, який коштуватиме вам копійки, поверне рушникам м’якість, передають Патріоти України.

Лайфхаком із прання рушників ділиться видання Express. Ключовий інгредієнт цього трюку – звичайний столовий оцет. Ви здивуєтеся, але після прання з цим продуктом ворс знову стане пухнастим, наче ви тільки принесли рушник із магазину.

Рушники втрачають свою м’якість через часті прання, а також через залишки мийних засобів і кондиціонерів для білизни. Тоді як оцет не лише видаляє залишки кондиціонера, а й чудово пом’якшує рушники. Крім того, у комбінації з харчовою содою нейтралізуються усі неприємні запахи.

Як повернути рушникам м’якість за допомогою оцту? По-перше, не перевантажуйте пральну машину, щоб кожен рушник ретельно прополоскався. По-друге, засипте в барабан трохи рідкого мийного засобу, змішавши з вісьмома столовими ложками соди. Це допоможе позбавитися бруду. Тепер додайте 250 мл оцту і встановіть температуру 60 градусів, вибирайте звичайний режим, а не швидке прання.

Зазначимо, що не варто використовувати оцет щоразу. Якщо ви стираєте рушники кожні три дні, то оцет додавайте раз на шість тижнів. Якщо є можливість – сушіть рушники на сонці.

От у чому секрет! Як варити яйця, щоб шкарлупа знімалася за 5 секунд

неділя, 5 травень 2024, 7:13

Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України. Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яй...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...