Простий, але дієвий трюк робить рушники знову м’якими: З чим їх треба випрати

Ми купуємо шовковисті рушники, які дуже приємні до шкіри. Але згодом тканина грубіє і навіть стає жорсткою. Однак один натуральний засіб, який коштуватиме вам копійки, поверне рушникам м’якість, передають Патріоти України.

Лайфхаком із прання рушників ділиться видання Express. Ключовий інгредієнт цього трюку – звичайний столовий оцет. Ви здивуєтеся, але після прання з цим продуктом ворс знову стане пухнастим, наче ви тільки принесли рушник із магазину.

Рушники втрачають свою м’якість через часті прання, а також через залишки мийних засобів і кондиціонерів для білизни. Тоді як оцет не лише видаляє залишки кондиціонера, а й чудово пом’якшує рушники. Крім того, у комбінації з харчовою содою нейтралізуються усі неприємні запахи.

Як повернути рушникам м’якість за допомогою оцту? По-перше, не перевантажуйте пральну машину, щоб кожен рушник ретельно прополоскався. По-друге, засипте в барабан трохи рідкого мийного засобу, змішавши з вісьмома столовими ложками соди. Це допоможе позбавитися бруду. Тепер додайте 250 мл оцту і встановіть температуру 60 градусів, вибирайте звичайний режим, а не швидке прання.

Зазначимо, що не варто використовувати оцет щоразу. Якщо ви стираєте рушники кожні три дні, то оцет додавайте раз на шість тижнів. Якщо є можливість – сушіть рушники на сонці.

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...