Рідні таке точно оцінять, дуже смачно! Хрусткі і м'які пиріжки-рулетики - мало тіста і багато начинки

Пиріжки-рулетики виходять дуже смачні. Начинки багато, тісто тоненьке і хрустке, передають Патріоти України.

Основа готується швидко без дріжджів, соди і розпушувача. А приготувати страву можна з різною начинкою на ваш смак. Хоч це буде картопля, капуста або гриби, шинка, сир та інше. Такі пиріжки можуть бути і просто як перекус, сніданок, вечеря або святкова страва.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно — 300г
  • вода — 250мл (окріп)
  • олія — 2ст.л.
  • сіль — 1ч.л.

Для начинки:

  • картопля — 5-6шт. (600г)
  • сіль -1 ч.л. (неповна)
  • вершкове масло — 30г
  • молоко — 30-50мл
  • цибуля — 3-4шт
  • олія — 2-3ст.л.

Приготування:

  1. Відварюємо картоплю до готовності в підсоленій воді, пюрируємо і додаємо вершкове масло. Додаємо молоко і перемішуємо. Має вийти не рідке пюре.
  2. Цибулю нарізаємо дрібно, обсмажуємо на рослинній олії і додаємо в пюре разом з подрібненою зеленню.
  3. Просіяне борошно змішуємо з сіллю, заливаємо окропом і вимішуємо тісто спочатку лопаткою, потім руками.
  4. Ділимо остигле тісто на 15 шматочків. Розкачуємо кожен шматочок в тонкі прямокутники.
  5. Викладаємо на один край прямокутника начинку, підвертаємо краю і звертаємо трубочку.
  6. Обсмажуємо трубочки-пиріжки на рослинній олії з усіх боків до рум'яності.
  7. Викладаємо готові пиріжки на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

Кава може вбивати! Кому категорично заборонено цей напій

четвер, 17 липень 2025, 23:10

Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...