Пиріжки-рулетики виходять дуже смачні. Начинки багато, тісто тоненьке і хрустке, передають Патріоти України.
Основа готується швидко без дріжджів, соди і розпушувача. А приготувати страву можна з різною начинкою на ваш смак. Хоч це буде картопля, капуста або гриби, шинка, сир та інше. Такі пиріжки можуть бути і просто як перекус, сніданок, вечеря або святкова страва.
Інгредієнти для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...