Рік чорного кролика: Як прикрасити ялинку, щоб задобрити символ року

Щоб задобрити кролика, важливо обрати прикраси для ялинки певних кольорів. Фото: epicentrk.ua

Символ прийдешнього року за східним календарем – чорний кролик. Вважається, що він віщує надію, а вона зараз як ніколи потрібна.

Щоб задобрити тварину, важливо обрати прикраси для ялинки певних кольорів.

Розглянемо, якими кольорами краще задекорувати новорічне дерево, аби кролик лишився задоволений.

Оскільки 2023 рік мине під опікою чорного водяного кролика, декор для ялинки варто обирати відповідний. Чорний колір асоціюється із загадковістю та таємничістю і підкреслить елегантність та багатство інтер'єру. З чорним кольором найбільш вдало поєднуються білий та золотистий відтінки.

Окрім чорного, також підійдуть інші природні кольори ялинкових іграшок. Зокрема, можна обрати молочний, сріблястий, лавандовий, м'ятний, фісташковий, зелений, коричневий, попелястий, жовтий, бежевий. Рекомендовано обрати один колір із цієї палітри, другий додати для акцентів, а третій – для блиску.

У рік кролика щасливими кольорами вважаються червоний, рожевий, фіолетовий, синій та блакитний. Тож можна придивитися до них.

Блакитний чи синій відтінки символізують воду. Такі кольори сприймаються як спокійні та сильні, дарують відчуття миру та гармонії, заспокоюють емоції та знижують тривогу.

Червоний – це традиційний новорічний колір. Він підіймає настрій та заряджає енергією. Прикраси цього кольору створюють урочистий настрій.

Рожевий – наповнить простір гармонією та ніжністю, зробить його розслабленим та атмосферним. Фіолетовий колір також заспокоює і дарує душевний затишок. Але не варто використовувати його у великому обсязі, щоб не зіпсувати загальний інтер'єр оселі.

А ось яскраво салатовий та неоновий, для прикрашання ялинки на 2023 рік, використовувати не варто. Кролик ці кольори не оцінить.

Кролик – це тварина, яка "любить" природні матеріали, зокрема гілки та солому. Тому краще віддавати перевагу саме такому стилю і декору новорічного дерева.


Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...