Секрет господинь! Як зробити, щоб шкірка картоплі не луснула при варінні

Будь-який кулінар знає, що як інгредієнт для салатів потрібно використовувати картоплю, зварену в мундирі. Приготовлений таким способом овоч зберігає цілісність, не розсипається і легко перетворюється на кубики. Однак позитивний ефект може бути нівельований, якщо шкірка лусне.

А відбувається таке дуже часто через те, що шкірка не завжди справляється із наслідками впливу високих температур.

Подробиці

Кулінари намагаються запобігти неприємному наслідку шляхом зменшення вогню. Але хитрість спрацьовує не завжди: картопля все одно може луснути і виявитися дуже розсипчастою через високий вміст крохмалю.

Але що ж робити, якщо порушення цілісності зовнішньої оболонки картоплі все ж таки потрібно запобігти.

Що додати до каструлі

Проблему допомагає вирішити додатковий інгредієнт – столовий оцет.

На щастя, позитивний ефект спостерігається навіть за використання мінімального обсягу цієї рідини.

Таким чином, можна обмежитися буквально декількома краплями оцту. Додати їх у воду можна як на початку приготування картоплі, так і після закипання води.

При використанні рятівного компонента шкірка не лусне, а смак страви не буде зіпсований.

Як Opel Movano допомагає бізнесам скоротити витрати на транспортування вантажів?

понеділок, 12 травень 2025, 13:01

Витрати на транспортування з'їдають левову частку бюджету? Кожен підприємець шукає шляхи оптимізації. Сучасний фургон Opel Movano – продуманий інструмент для ефективного бізнесу та розумних перевезень. Давайте розберемося, які його переваги допоможуть ...

Лише факти! Чи може комп’ютерна томографія викликати рак - що показало дослідження

понеділок, 12 травень 2025, 9:20

Нове дослідження показало, що іонізуюче випромінювання під час проведення комп’ютерної томографії може призвести до раку, передають Патріоти України. Щоб дізнатися, чи може комп’ютерна томографія викликати рак, науковці університету Каліфорнії у Сан-Фр...