Не поспішайте відправити курку в духовку або на мангал, натерши її сіллю та перцем. Ефект буде вкрай обмежений від таких поспішних дій. Прочитайте наступних кілька правил, які стануть запорукою успіху вашої страви, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете отримати максимальний ефект від маринаду, зверніть увагу на час маринування. Для різних частин курки він відрізняється. Довше маринуються гомілки або ж стегенця. Приблизно 2-3 години. А куряча грудка вже готова до смаження через годину. Найдовше буде маринуватися ціла тушка. Тоді краще її лишати на цілу ніч і обов’язково в холодильнику.
Не кладіть в маринад майонез. Краще сметану або натуральний йогурт. Добре, коли в маринаді є кислота. Вона пом’якшить текстуру та курка буде м’яка та ніжна. Саме тому в маринад часто додають лимонний сік.
Не шкодуйте спецій. З ними смак курки на зовсім інший рівень. Чебрець, майоран, базилік, сушений чи свіжий часник, чорний мелений перець та чилі. Підберіть до них олійну основу. Соняшникову або оливкову. Вони добре поєднуються з вказаними спеціями.
Якщо у вас є можливість готувати охолоджену курку, а не розморожену, це буде найкраще. Соковитість — основна причина, чому це має бути саме так.
Курку часто готують на природі та вдома. Вона є улюбленою стравою багатьох людей. Якщо ви будете застосовувати в приготуванні ці правила, то саме ваша страва дійсно буде найкраща.
Буряк - корисний овоч, але готується тривалий час. Процедура може тривати до двох годин, передають Патріоти України. Багато господарок мріють прискорити процес варіння цього коренеплоду, а також мінімізувати наслідки, наприклад, поширення неприємного з...
Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України. Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні! Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього п...