Часто буває так, що картопля після варіння починає темніти і виглядає не надто естетично. На щастя, вирішити таку проблему просто і допоможуть в цьому деякі банальні інгредієнти, передають Патріоти України.
Причини потемніння картоплі можуть бути різні: починаючи від помилок при вирощуванні, закінчуючи умовами зберігання бульби. Та найчастіше це залежить від сорту коренеплоду: одні більше схильні до потемніння, інші менше.
Для того, щоб картопля не темніла під час варіння, досвідчені госоподині додають у воду оцет. Але важливо бути обережним з кількістю, бо після може відчуватися виражений кислий присмак. Альтернативою може бути лимонний сік чи кислота. Рекомендація: очищену картоплю радять залишити у холодній воді на 10-15 хвилин, а варити відразу у киплячій, а не в холодній воді.
Під час схуднення варто використовувати всі доступні методи, зокрема ті, які дійсно здатні надавати приголомшливі результати. Так, деякі суперпродукти можуть не лише змінити рецепт, допомагаючи покращити смак страв, а й ефективно сприяти схудненню, пер...
Більшість українців майже щодня користуються автомобілем, щоб їздити на роботу, в магазин або відвідати близьких. У такому випадку дуже легко сформувати звички , які можуть спричинити небезпечні ситуації або пошкодити життєво важливі компоненти, переда...