Секрет від "знаючих": Як освіжити запрані білі речі - є засіб, з яким ви забудете про жовті плями

Білі речі - це завжди стильно, модно та актуально, але водночас це і дуже багато проблем. З такими речами варто бути дуже обережними, адже кожне прання робить їх все більш жовтуватими, а також на них можуть з’явитися стійкі плями, передають Патріоти України.

Відзначимо відразу, що ніякої дорогої хімії вам купувати не доведеться, проте в аптеку потрібно буде заглянути. Щоб повернути колишню білизну вашим речам, виперіть їх у машинці з порошком, перекисом та нашатирем, повідомляє Ukr.Media. Ви забудете про жовті плями назавжди.

Як повернути білизну запраним речам

У лоток пральної машинки висипте порошок, додайте 100 мл перекису водню 3% (це 1 флакончик) і 100 мл нашатирного спирту. Запустіть цикл прання. Зачекайте, поки речі просочаться водою і нагріються (бажано прати за температури 60 градусів), а потім натисніть на паузу.

Залиште всі "на паузі" на пів години, а потім знову відновіть цикл прання. Не бійтеся, жодної шкоди машинці не буде. Після висушіть і пропрасуйте свої речі.

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію

субота, 27 квітень 2024, 17:12

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України. Подивіться на зобра...