Що додати у сметану, щоб у результаті отримати корисний майонез - маловідомий кулінарний трюк

Маємо хорошу новину для любителів майонезу: якщо ви забули придбати нову упаковку чи просто хотіли б спробувати щось новеньке, у вас є така можливість! Якщо не горите бажанням приготувати смачний домашній майонез без яєць, то спробуйте інший рецепт - майонез зі сметани, передають Патріоти України.

Виявляється, варто додати до неї лише два інгредієнти і вуаля — отримаєте чудовий соус із майонезним смаком. Цим кулінарним лайфхаком ділиться сайт pixelinform. Альтернативний соус не особливо поступатиметься "оригіналу" за своїми смаковими якостями, зате користі для організму буде в рази більше, тож обов’язково спробуйте цей рецепт!

Отже, як добавки нам потрібні будуть яєчний жовток та гірчиця. Співвідношення інгредієнтів має бути наступним: на склянку сметани – одна "серцевина" звареного круто яйця та 1 ч.л. приправи. Після ретельного перемішування у вас вийде неперевершений ароматний соус, який своїм смаком нагадуватиме звичайний майонез, але при цьому буде менш калорійним за магазинний продукт. Смачно і з користю!

Це така смакота! Як приготувати пікантний омлет із грибами та помідорами

вівторок, 23 квітень 2024, 14:12

Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...