Що додати у сметану, щоб у результаті отримати корисний майонез - маловідомий кулінарний трюк

Маємо хорошу новину для любителів майонезу: якщо ви забули придбати нову упаковку чи просто хотіли б спробувати щось новеньке, у вас є така можливість! Якщо не горите бажанням приготувати смачний домашній майонез без яєць, то спробуйте інший рецепт - майонез зі сметани, передають Патріоти України.

Виявляється, варто додати до неї лише два інгредієнти і вуаля — отримаєте чудовий соус із майонезним смаком. Цим кулінарним лайфхаком ділиться сайт pixelinform. Альтернативний соус не особливо поступатиметься "оригіналу" за своїми смаковими якостями, зате користі для організму буде в рази більше, тож обов’язково спробуйте цей рецепт!

Отже, як добавки нам потрібні будуть яєчний жовток та гірчиця. Співвідношення інгредієнтів має бути наступним: на склянку сметани – одна "серцевина" звареного круто яйця та 1 ч.л. приправи. Після ретельного перемішування у вас вийде неперевершений ароматний соус, який своїм смаком нагадуватиме звичайний майонез, але при цьому буде менш калорійним за магазинний продукт. Смачно і з користю!

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...