Куряче м'ясо досить дієтичне та сухувате. Тому для того, щоб котлети з такого фаршу вийшли смачними, потрібно додати декілька інгредієнтів. І окрім традиційного замоченого хліба в молоці варто взяти також натерте масло, передають Патріоти України.
Ідея приготування м'яких та соковитих курячих котлет опублікована на сторінці фудблогерки Тамари з ніком tomka_recepti в Instagram.
Інгредієнти:
- фарш курячий – 500 г
- цибуля – 1 шт.
- хліб – 3 шматочки
- молоко, щоб замочити хліб
- вершки – 3 ст. л.
- сіль, перець
- масло заморожене – 70 г
- яйця – 1 шт. (за бажанням)
Спосіб приготування:
1. М‘ясо перемолоти, цибулю натерти, хліб замочити в молоці.
2. Все з‘єднати, натерти масло на тертці, перемішати і сформувати вологими руками котлети.
3. Обваляти в сухарях.
4. Обсмажити на розігрітій олії.