Без курочки ми не уявляємо нашу кухню. Ми запікаємо її з банановою шкіркою, готуємо курячі крильця в духовці і смажимо курячу грудку в незвичайному соусі, передають Патріоти України.
Але помилок у приготуванні цього м’яса допускається майже кожен. Тому разом із Ukr.Media розповімо, що ніколи не роблять шеф-кухаря у дорогих ресторанах.
Занадто довге розморожування. Справа в тому, що за кімнатної температури на тушці активно утворюються бактерії. У таких випадках краще м’ясо дістати з морозилки та відправити у холодильник. Достатньо у таких ситуаціях просто перемістити м’ясо з морозилки в холодильник.
Досвідчені кулінари ніколи не приступають до приготування м’яса відразу після його діставання з холодильника. Курка повинна бути підготовлена до термічної обробки — тільки в такому разі м’ясо буде соковитим і поступово прогріється. Тому краще дати йому хоч би 40-50 хвилин на розморожування.
Багато хто видаляє курячу шкірку заздалегідь. Але не варто цього робити, бо м’ясо після приготування буде сухим та твердим. Краще знімати шкірку вже після приготування.
Мити курочку перед приготуванням не варто – у такому разі всі бактерії розподіляться на поверхні. А ось ножі та дошку перед і після роботи з м’ясом слід ретельно вимити.
Не слід подавати курку відразу після приготування. М’ясу потрібно дати хоча б 10 хвилин, щоб воно настоялось.
Підвищений артеріальний тиск - одна з найпоширеніших проблем сучасності. Він збільшує ризик серцевих нападів, інсультів та проблем із нирками. Але експерти стверджують, що правильне харчування може допомогти тримати тиск під контролем без медикаментів,...
Вміння помічати ознаки брехні допомагає не тільки у повсякденному спілкуванні, а й у бізнесі чи особистих стосунках. Експерти дають кілька важливих сигналів, на які варто звертати увагу, передають Патріоти України. Основні ознаки брехні:. Порада психол...