Котлетний фарш повинен бути певної сталої консистенції, щоб при смаженні він не розвалювався. До перемеленого м’яса додають яйця, хліб, цибулю, спеції. Їх потрібно панірувати та обвалювати в борошні.
За загальною думкою, цибуля робить котлети соковитими. Потрібно знати нюанси його додавання, щоб не зіпсувати фарш. Цибуля може стати гармонійним компонентом або ж звести смачну перспективу нанівець.
Якщо фарш зберігається в холодильнику певний час, плануйте додавати ароматичні компоненти пізніше. Мова йде про зелень, спеції, цибулю. Фарш, який вже з ними, не треба ставити на зберігання.
Особливо це стосується цибулі. Її додають до фаршу перед самим приготуванням, якщо ви вже готові смажити котлети. Фарш з цибулею при тривалому знаходженні в холодильнику перетворюється на жахливу суміш, бо вона перебиває всі смаки та аромат.
Кулінари користуються ще лайфхаком з молоком. Вони проварюють в ньому цибулю і додають її в фарш. Агресивний смак та аромат нейтралізовані в такому форматі. А потім при потребі такий фарш може зберігатися чи в холодильнику, в морозилці без впливу на якого якість.
Кава зранку стала звичкою для багатьох. Що ж відбудеться, якщо відмовитись від неї на місяць або назавжди? Експерт з харчування Адам Меєр поділився своїм досвідом. Він замінив каву на трав'яний чай і помітив поліпшення сну, покращення зовнішнього вигля...
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...