Шеф-кухарі розповіли, коли цибулю не додають до фаршу

Котлетний фарш повинен бути певної сталої консистенції, щоб при смаженні він не розвалювався. До перемеленого м’яса додають яйця, хліб, цибулю, спеції. Їх потрібно панірувати та обвалювати в борошні.

За загальною думкою, цибуля робить котлети соковитими. Потрібно знати нюанси його додавання, щоб не зіпсувати фарш. Цибуля може стати гармонійним компонентом або ж звести смачну перспективу нанівець.

Якщо фарш зберігається в холодильнику певний час, плануйте додавати ароматичні компоненти пізніше. Мова йде про зелень, спеції, цибулю. Фарш, який вже з ними, не треба ставити на зберігання.

Особливо це стосується цибулі. Її додають до фаршу перед самим приготуванням, якщо ви вже готові смажити котлети. Фарш з цибулею при тривалому знаходженні в холодильнику перетворюється на жахливу суміш, бо вона перебиває всі смаки та аромат.

Кулінари користуються ще лайфхаком з молоком. Вони проварюють в ньому цибулю і додають її в фарш. Агресивний смак та аромат нейтралізовані в такому форматі. А потім при потребі такий фарш може зберігатися чи в холодильнику, в морозилці без впливу на якого якість.

Лише спробуйте! Як приготувати ніжні та смачні голубці - весь секрет у 2-х нових інгредієнтах

понеділок, 8 липень 2024, 14:12

Господині розкрили секрет приготування голубців, які після додавання двох незвичайних інгредієнтів вийдуть ніжними та дуже смачними, передають Патріоти України. Для цього до фаршу потрібно додати пекінську капусту, а в засмажку – кабачки. Ще більш піка...

Є секрет! Чим досвідчені господині замінюють оцет при приготуванні борщу

понеділок, 8 липень 2024, 13:12

Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України. Також важливо зберегти яскравий червоний його колір. Багато хто додає до борщу ложку столового оцту....