Шеф-кухарі розповіли, коли цибулю не додають до фаршу

Котлетний фарш повинен бути певної сталої консистенції, щоб при смаженні він не розвалювався. До перемеленого м’яса додають яйця, хліб, цибулю, спеції. Їх потрібно панірувати та обвалювати в борошні.

За загальною думкою, цибуля робить котлети соковитими. Потрібно знати нюанси його додавання, щоб не зіпсувати фарш. Цибуля може стати гармонійним компонентом або ж звести смачну перспективу нанівець.

Якщо фарш зберігається в холодильнику певний час, плануйте додавати ароматичні компоненти пізніше. Мова йде про зелень, спеції, цибулю. Фарш, який вже з ними, не треба ставити на зберігання.

Особливо це стосується цибулі. Її додають до фаршу перед самим приготуванням, якщо ви вже готові смажити котлети. Фарш з цибулею при тривалому знаходженні в холодильнику перетворюється на жахливу суміш, бо вона перебиває всі смаки та аромат.

Кулінари користуються ще лайфхаком з молоком. Вони проварюють в ньому цибулю і додають її в фарш. Агресивний смак та аромат нейтралізовані в такому форматі. А потім при потребі такий фарш може зберігатися чи в холодильнику, в морозилці без впливу на якого якість.

Покращують сон краще за пігулки! Вчені назвали продукти з "чудодійним" ефектом

субота, 28 червень 2025, 7:30

У новому дослідженні, проведеному під керівництвом науковців Чиказького та Колумбійського університетів, збільшення споживання фруктів та овочів на 5 порцій (порівняно з відсутністю споживання), покращило якість сну на 16%. Про це пише лікар гастроенте...

Не лише користь! Вчені заявили, що кава може спровокувати тяжке захворювання очей

субота, 28 червень 2025, 7:12

Китайські дослідники виявили зв’язок між розчинною кавою і захворюванням очей, яке викликає затуманення або спотворення центрального зору, передають Патріоти України. Вони з’ясували, що у тих, хто надає перевагу розчинній каві, ризик розвитку цього зах...