"Шуба" буде ще смачнішою: Один інгредієнт перетворить салат на фантастичну страву

На календарі осінь і час сезонних страв. Одним із найпопулярніших сезонних салатів є оселедець під "Шубою". Його готували ще наші мами та бабусі. Рецептів приготування цієї страви існує дуже багато: одні кулінари виключають із салату певні інгредієнти, інші навпаки - додають. Хтось подає у глибокій тарілці салат, а хтось як закуску у вигляді рулету, передають Патріоти України.

Щоб салат вийшов смачним, не потрібно мати особливі навички в кулінарії. Досить відварити всі овочі, нарізати або натерти на тертку і викласти шарами на тарілку. Кожен шар необхідно змащувати майонезом або соусом на власний смак. Але господині вдаються до певних хитрощів, щоб зробити цю просту страву ще смачнішою. Разом з Uaportal розповімо, як покращити смак страви за допомогою одного секретного інгредієнта. Смак страви буде незабутнім.

Як покращити смак страви

У цьому вам допоможе вершкове масло, яке має бути максимально холодним. Його потрібно натерти на тертку і в такому вигляді швидко додати до оселедця. Вже потім можете накривати його овочами. Саме з додаванням незначної кількості твердої вершкового масла оселедець під "Шубою" вийде ідеальним на смак. Такий салат здивує близьких та гостей.

Поставте це на підвіконня - і забудьте про мух на все літо

неділя, 6 липень 2025, 21:28

Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...

Ця помилка поливу зруйнує ваш газон після спеки - попередження від експертів

неділя, 6 липень 2025, 21:12

Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...