На календарі осінь і час сезонних страв. Одним із найпопулярніших сезонних салатів є оселедець під "Шубою". Його готували ще наші мами та бабусі. Рецептів приготування цієї страви існує дуже багато: одні кулінари виключають із салату певні інгредієнти, інші навпаки - додають. Хтось подає у глибокій тарілці салат, а хтось як закуску у вигляді рулету, передають Патріоти України.
Щоб салат вийшов смачним, не потрібно мати особливі навички в кулінарії. Досить відварити всі овочі, нарізати або натерти на тертку і викласти шарами на тарілку. Кожен шар необхідно змащувати майонезом або соусом на власний смак. Але господині вдаються до певних хитрощів, щоб зробити цю просту страву ще смачнішою. Разом з Uaportal розповімо, як покращити смак страви за допомогою одного секретного інгредієнта. Смак страви буде незабутнім.
У цьому вам допоможе вершкове масло, яке має бути максимально холодним. Його потрібно натерти на тертку і в такому вигляді швидко додати до оселедця. Вже потім можете накривати його овочами. Саме з додаванням незначної кількості твердої вершкового масла оселедець під "Шубою" вийде ідеальним на смак. Такий салат здивує близьких та гостей.
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...