На календарі осінь і час сезонних страв. Одним із найпопулярніших сезонних салатів є оселедець під "Шубою". Його готували ще наші мами та бабусі. Рецептів приготування цієї страви існує дуже багато: одні кулінари виключають із салату певні інгредієнти, інші навпаки - додають. Хтось подає у глибокій тарілці салат, а хтось як закуску у вигляді рулету, передають Патріоти України.
Щоб салат вийшов смачним, не потрібно мати особливі навички в кулінарії. Досить відварити всі овочі, нарізати або натерти на тертку і викласти шарами на тарілку. Кожен шар необхідно змащувати майонезом або соусом на власний смак. Але господині вдаються до певних хитрощів, щоб зробити цю просту страву ще смачнішою. Разом з Uaportal розповімо, як покращити смак страви за допомогою одного секретного інгредієнта. Смак страви буде незабутнім.
У цьому вам допоможе вершкове масло, яке має бути максимально холодним. Його потрібно натерти на тертку і в такому вигляді швидко додати до оселедця. Вже потім можете накривати його овочами. Саме з додаванням незначної кількості твердої вершкового масла оселедець під "Шубою" вийде ідеальним на смак. Такий салат здивує близьких та гостей.
Якщо ви прокидаєтесь виснаженими, не можете зосередитися, навіть після повноцінного сну - можливо, справа не у перевтомі, а у порушенні рівня цукру в крові, передають Патріоти України. Медики називають це явище «ефектом світанку» — типовим симптомом не...
Православне свято сьогодні в народі вважають жіночим днем. 14 жовтня за новим церковним календарем (27 жовтня за старим) в українській православній церкві вшановують пам'ять преподобного Миколи Святоші - онука Ярослава Мудрого, князя Луцького Святосла...