Швидшого способу приготувати буряк немає - знадобиться всього 15 хвилин (відео)

Буряк - один із овочів, який потребує чимало часу для приготування. Однак відварити коренеплід можна за мінімум часу. Для цього вам знадобиться мікрохвильова піч, яка, до речі, добре доведе до готовності й картоплю в мундирі, передають Патріоти України.

Про те, як швидко приготувати буряки, розповів блог iren.lazun в Інстаграм. На варіння, за словами кулінара, піде лише 15 хвилин. За цей час у мікрохвильовій печі овоч стане м’яким і смачним.

Отже, вам потрібно взяти буряк, рукав для запікання, глибоку тарілку та воду. Замість плити скористайтеся мікрохвильовою піччю, оскільки в ній можна не тільки розігрівати, а й готувати їжу.

Покрокова інструкція, як приготувати буряк за 15 хвилин у мікрохвильовій печі:

  1. Беремо рукав для запікання, кладемо туди буряк, заливаємо водою так, щоб буряк був повністю покритий. Рукав міцно зав’язуємо, робимо три проколи ножем, поміщаємо в тарілку і ставимо в мікрохвильову піч на 15 хвилин.
  2. Дістаємо, перевіряємо готовність ножем, якщо, наприклад, у вас більший плід, то поміщаємо в мікрохвильову піч ще на кілька хвилин.

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...