Скатертина переживе будь-яку святкову вечерю: Цей засіб за секунди виводить жирну пляму

Під час новорічних дат багато хто стикається з так званими святковими плямами. Особливо часто брудниться скатертина, на яку потрапляють залишки салатів або жирні бризки від м’яса. Однак один недорогий інгредієнт швидко вирішить проблеми із забрудненою тканиною та поверне їй колишній гарний вигляд, передають Патріоти України.

Як пише видання Irish Examiner, знадобиться дуже простий, але неймовірно ефективний лайфхак. Він допоможе прибрати жирну пляму зі скатертини за лічені хвилини. Все, що вам знадобиться, це спирт і вода.

Жир може швидко забруднити одяг та столові серветки, особливо за обіднім столом під час зустрічі Нового року. Але якщо оперативно застосувати низку елементарних маніпуляцій із забрудненням, вироби будуть врятовані. Так, спирт та тепла вода миттєво очистять сліди від жиру на тій самій скатертині.

Що потрібно зробити, щоб видалити жирну пляму з тканини:

  • Протріть пляму розчином спирту та теплої води і дайте йому вбратися протягом 15 хвилин.
  • Перед тим, як випрати річ у пральній машині у звичайному режимі, утріть у пляму невелику кількість мила. Вуаля – пляма буде видалена.

Чим замінити олію при заправці вінегрету - проста хитрість, яка зробить страву смачнішою

неділя, 28 квітень 2024, 9:07

Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України. Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще. Для...

Це буде смакота! Два інгредієнти для маринаду, які врятують навіть переморожену рибу

неділя, 28 квітень 2024, 8:30

Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патрі...