Губка - незамінна річ на кухні, що має певні функції залежно від кольору. Якщо ви думали, що коли ганчірка миє посуд, то заразом очищається і сама, це зовсім не так. Насправді в губці накопичується велика кількість бактерій, передають Патріоти України.
Коли потрібно міняти губку для миття посуду? Відповідь – через тиждень, максимум – два, передає howstuffworks.com.
Так, у губках можуть бути залишки їжі, що у поєднанні з теплою водою сприяє процвітанню бактерій. За різними оцінками, на 1 квадратному сантиметрі кухонної губки може "проживати" до 45 мільйонів бактерій, у тому числі це можуть бути мікроб групи кишкової палички.
Враховуючи сприятливе для бактерій середовище кухонної губки, варто часто її замінювати. Рекомендується викидати губку для миття посуду через один-два тижні після використання. Як зрозуміти, що ганчірці пора в урну? Якщо на ній залишаються залишки їжі та рідини, можете відправляти губку у відро для сміття.
Для найекономніших підійдуть лайфхаки з продовження строку придатності кухонної губки. Ось кілька простих кроків:
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...