
Губка - незамінна річ на кухні, що має певні функції залежно від кольору. Якщо ви думали, що коли ганчірка миє посуд, то заразом очищається і сама, це зовсім не так. Насправді в губці накопичується велика кількість бактерій, передають Патріоти України.
Коли потрібно міняти губку для миття посуду? Відповідь – через тиждень, максимум – два, передає howstuffworks.com.
Так, у губках можуть бути залишки їжі, що у поєднанні з теплою водою сприяє процвітанню бактерій. За різними оцінками, на 1 квадратному сантиметрі кухонної губки може "проживати" до 45 мільйонів бактерій, у тому числі це можуть бути мікроб групи кишкової палички.
Враховуючи сприятливе для бактерій середовище кухонної губки, варто часто її замінювати. Рекомендується викидати губку для миття посуду через один-два тижні після використання. Як зрозуміти, що ганчірці пора в урну? Якщо на ній залишаються залишки їжі та рідини, можете відправляти губку у відро для сміття.
Для найекономніших підійдуть лайфхаки з продовження строку придатності кухонної губки. Ось кілька простих кроків:
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...