Хрумка скоринка, ніжний сир, що апетитно витікає з пирога, запечена шинка - неймовірні смаки в одній страві! До речі, до начинки можна додати часничку або солодкої паприки, передають Патріоти України.
"Косичка" – чудовий пиріг для ситного сніданку або перекусу на роботу. Готується він доволі легко й сподобається кожному. Подавайте пиріг із кетчупом, хумусом чи склянкою молока.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...