Під час обсмажування соковитий шматок м’яса може миттєво перетворитися на тверду та суху страву. У кожного кулінара є своя хитрість для запобігання цьому неприємному результату, передають Патріоти України.
Одні гурмани стежать за часом приготування страви, вважаючи найважливішим саме цей момент. Інші попередньо обробляють м’ясо чимось кислим. Наприклад, оцтом чи соком лимона.
Проте професійні кулінари діють інакше. Вони знають про існування суміші, яка забезпечує м’ясу м’якість, а ще зберігає яскравий смак продукту.
Потрібно взяти глибоку миску та розбити в неї пару курячих яєць. Далі слід дістати вилку або віночок, щоб перетворити білки та жовтки на однорідну масу.
У яєчну рідину, що вийшла, слід додати ложку кукурудзяного крохмалю. Після другого перемішування вийде маса, в яку потрібно занурити м’ясні шматочки. Далі продукт можна викладати на розжарену сковороду. Смажити м’ясо має на середньому вогні.
За рахунок яєчно-крохмальної оболонки м’ясні соки будуть швидко «закупорені» всередині. Страва вийде дуже ніжною.
Під час перебування в сковороді м’ясо точно не пригорить і не перетвориться на сухий та безсмачний продукт.
Разом з весняною погодою до України завітало інше, менш приємне, явище, а саме – сезон кліщів. Кандидат медичних наук Вікторія Клюс розповіла кореспонденту УНН, як захистити себе від кліщів і як діяти, якщо так і не вдалося уникнути цієї прикрої зустрі...
Контроль рівня цукру в крові важливий, особливо якщо у вас надмірна вага, малорухливий спосіб життя або діабет 2 типу. У таких випадках доцільно обирати продукти, які мають менший вплив на рівень цукру в крові. Яка їжа має низький глікемічний індекс т...