Смажена картопля: Який інгредієнт краще не додавати, щоб не зіпсувати страву

Смажена картопля - це простий та швидкий рецепт, як можна приготувати овоч. Часто картоплю смажать з грибами, м`ясом та салом. Але є інгредієнт, який зробить страву в рази смачнішою та ароматною, передають Патріоти України.

Як з`ясувалось, то смажену картоплю часто доповнють цибулею, але це не зовсім вдалий варіант, бо вона сама по собі не гармоніє з картоплею. До того ж часто пригорає і цим самим псує смак страви.

Альтернатива цибулі – часник.

Як правильно додавати часник у смажену картоплю

1. Часник для початку слід подрібнити. Але в жодному разі не терти і не дрібнити через прес, оскільки в процесі приготування він перетворюється на кашу.

2. Часник слід додавати наприкінці приготування разом з сіллю та перцем.

3. Після того, як ви додали часник, картоплю слід один раз перемішати, після чого відразу зняти з вогню.

Кашель із кров’ю? ТОП-6 небезпечних причин, які можуть коштувати життя

неділя, 7 вересень 2025, 23:10

Кашель із кров’ю - завжди небезпечний симптом, який вимагає термінового візиту до лікаря. Про це попередила лондонська лікарка Клер Томпсон у коментарі Daily Mail, передають Патріоти України. Вона наголосила, що незалежно від кількості крові — чи то кр...

Недосип чи стрес? Вчені знайшли різницю між ранковим та вечірнім головним болем

неділя, 7 вересень 2025, 18:15

Гучна музика, яскраві екрани чи сильні запахи можуть спровокувати напад мігрені. Але не менш важливе значення має час доби, коли з’являється біль. Нове дослідження показало: ранкові й вечірні головні болі мають різні причини, передають Патріоти України...