Смажена картопля - це простий та швидкий рецепт, як можна приготувати овоч. Часто картоплю смажать з грибами, м`ясом та салом. Але є інгредієнт, який зробить страву в рази смачнішою та ароматною, передають Патріоти України.
Як з`ясувалось, то смажену картоплю часто доповнють цибулею, але це не зовсім вдалий варіант, бо вона сама по собі не гармоніє з картоплею. До того ж часто пригорає і цим самим псує смак страви.
Альтернатива цибулі – часник.
Як правильно додавати часник у смажену картоплю
1. Часник для початку слід подрібнити. Але в жодному разі не терти і не дрібнити через прес, оскільки в процесі приготування він перетворюється на кашу.
2. Часник слід додавати наприкінці приготування разом з сіллю та перцем.
3. Після того, як ви додали часник, картоплю слід один раз перемішати, після чого відразу зняти з вогню.
Рис - один із найпопулярніших гарнірів: доступний, універсальний і швидкий у приготуванні. Але без правильного підходу він часто виходить прісним. Домашня кулінарка Андреа Воган радить просту, але ефективну заміну води - звичайний курячий бульйон, пере...
Якщо ви хочете зберегти молодість мозку - зосередьтеся на сні. Без жартів. За словами нейрофізіологині Луїзи Нікола, засновниці Neuro Athletics, "сон - це найбільш недооцінений інструмент високої продуктивності, який у нас є", передають Патріоти Україн...