Смажена картопля: Який інгредієнт краще не додавати, щоб не зіпсувати страву

Смажена картопля - це простий та швидкий рецепт, як можна приготувати овоч. Часто картоплю смажать з грибами, м`ясом та салом. Але є інгредієнт, який зробить страву в рази смачнішою та ароматною, передають Патріоти України.

Як з`ясувалось, то смажену картоплю часто доповнють цибулею, але це не зовсім вдалий варіант, бо вона сама по собі не гармоніє з картоплею. До того ж часто пригорає і цим самим псує смак страви.

Альтернатива цибулі – часник.

Як правильно додавати часник у смажену картоплю

1. Часник для початку слід подрібнити. Але в жодному разі не терти і не дрібнити через прес, оскільки в процесі приготування він перетворюється на кашу.

2. Часник слід додавати наприкінці приготування разом з сіллю та перцем.

3. Після того, як ви додали часник, картоплю слід один раз перемішати, після чого відразу зняти з вогню.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...