Смажена картопля - це простий та швидкий рецепт, як можна приготувати овоч. Часто картоплю смажать з грибами, м`ясом та салом. Але є інгредієнт, який зробить страву в рази смачнішою та ароматною, передають Патріоти України.
Як з`ясувалось, то смажену картоплю часто доповнють цибулею, але це не зовсім вдалий варіант, бо вона сама по собі не гармоніє з картоплею. До того ж часто пригорає і цим самим псує смак страви.
Альтернатива цибулі – часник.
Як правильно додавати часник у смажену картоплю
1. Часник для початку слід подрібнити. Але в жодному разі не терти і не дрібнити через прес, оскільки в процесі приготування він перетворюється на кашу.
2. Часник слід додавати наприкінці приготування разом з сіллю та перцем.
3. Після того, як ви додали часник, картоплю слід один раз перемішати, після чого відразу зняти з вогню.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...