Смажена картопля: Який інгредієнт краще не додавати, щоб не зіпсувати страву

Смажена картопля - це простий та швидкий рецепт, як можна приготувати овоч. Часто картоплю смажать з грибами, м`ясом та салом. Але є інгредієнт, який зробить страву в рази смачнішою та ароматною, передають Патріоти України.

Як з`ясувалось, то смажену картоплю часто доповнють цибулею, але це не зовсім вдалий варіант, бо вона сама по собі не гармоніє з картоплею. До того ж часто пригорає і цим самим псує смак страви.

Альтернатива цибулі – часник.

Як правильно додавати часник у смажену картоплю

1. Часник для початку слід подрібнити. Але в жодному разі не терти і не дрібнити через прес, оскільки в процесі приготування він перетворюється на кашу.

2. Часник слід додавати наприкінці приготування разом з сіллю та перцем.

3. Після того, як ви додали часник, картоплю слід один раз перемішати, після чого відразу зняти з вогню.

П'єте зелений чай при гіпертонії? Лікарі попереджають про неочікувану реакцію організму

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:48

Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...

Це може здивувати! Вчені назвали найефективніший спосіб уберегти мозок від старіння

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:07

Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...