Так роблять і в шикарних готелях: Яку маленьку хитрість вигадали французи, щоб забути про прибирання пилу на тижні

Багатьом господиням пил здається нерозв'язною проблемою. Особливо влітку, коли вікна доводиться триматися відкритими (заради протягу і свіжого повітря). Однак тоді в оселі все покривається шаром сухого сірого вуличного пилу. Це неприємно для очей, та ще й небезпечно для здоров'я, адже дихати таким – не найкраще ваше рішення, передають Патріоти України.

На цей випадок у хитромудрих французів є відмінний лайфхак, як робити так, щоб пил не сідав на меблі та інші поверхні. Цим методом почасту користуються в дорогих готелях і музеях, якими так знаменита ця країна.

Є копійчаний спосіб, як зменшити кількість пилу в повітрі.

Французький засіб, щоб пил не сідав на меблі, за кілька гривень

Після того, як протрете меблі вологою ганчіркою з мікрофібри – капніть на поверхню пару крапель звичайного (хоч аптечного, хоч харчового) гліцерину, і розітріть його вже сухою ганчіркою.

Це дуже бюджетний варіант, як позбутися пилу. Адже в аптеках гліцерин коштує в середньому близько 10-14 грн. Одного флакону вистачить надовго. І ще довше ваші меблі будуть блищати, вихваляючи господарські навички зозяїв своїм доглянутим виглядом.

Що додати в воду для витирання пилу, щоб пил не сідав

Звичайний кондиціонер для білизни, що розведений у воді в співвідношенні 1:4, надовго вбереже вас від "пильної" проблеми. Цим розчином меблі можна протирати, а можна окропити з пульверизатора.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...