Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баварський крем, напевно, пам’ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції добрий вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії. Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змазування тортів, передають Патріоти України.
Біда в тому, що цей найвишуканіший смаколик досить калорійний, оскыльки рецептурою передбачене використання жирних вершків, молока, яєць … Наша редакція поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерту. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою. За смаком – чудова річ!
І дорослі, і малята будуть в захваті від цього повітряного, пористого десерту! Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше – отримаєте практично Панакота, трохи менше – отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...