Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баварський крем, напевно, пам’ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції добрий вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії. Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змазування тортів, передають Патріоти України.
Біда в тому, що цей найвишуканіший смаколик досить калорійний, оскыльки рецептурою передбачене використання жирних вершків, молока, яєць … Наша редакція поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерту. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою. За смаком – чудова річ!
І дорослі, і малята будуть в захваті від цього повітряного, пористого десерту! Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше – отримаєте практично Панакота, трохи менше – отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!
У сучасному світі, де стрес, багатозадачність і перевтома стали щоденною нормою, дедалі більше людей шукає природні засоби для підтримки ясності думок та емоційного балансу. Одним із таких рішень є адаптогени - особлива група рослин та грибів, які допо...
Деякі люди можуть втратити спокій через найменші неприємності - забутий дзвінок, невчасне повідомлення чи криво покладену серветку. Астрологи впевнені: причина такої гіперчутливості може критися... в зірках. Ось чотири знаки зодіаку, які найчастіше нер...