Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баварський крем, напевно, пам’ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції добрий вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії. Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змазування тортів, передають Патріоти України.
Біда в тому, що цей найвишуканіший смаколик досить калорійний, оскыльки рецептурою передбачене використання жирних вершків, молока, яєць … Наша редакція поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерту. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою. За смаком – чудова річ!
І дорослі, і малята будуть в захваті від цього повітряного, пористого десерту! Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше – отримаєте практично Панакота, трохи менше – отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!
Українці піклуються про своїх улюбленців навіть під час війни. Але чи всі знають, чим їх можна годувати. Існує багато різних уявлень про харчування котів, і, на жаль, не всі з них є правильними. Багато людей вважають, що коти інстинктивно знають, що їм...
У мінливому світі, де невизначеність стає нормою, впевненість у собі перетворюється на невід'ємну складову успішного життя, оскільки саме вона надає людині внутрішню опору, необхідну для подолання труднощів та досягнення поставлених цілей. Однак, часто...