Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баварський крем, напевно, пам’ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції добрий вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії. Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змазування тортів, передають Патріоти України.
Біда в тому, що цей найвишуканіший смаколик досить калорійний, оскыльки рецептурою передбачене використання жирних вершків, молока, яєць … Наша редакція поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерту. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою. За смаком – чудова річ!
І дорослі, і малята будуть в захваті від цього повітряного, пористого десерту! Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше – отримаєте практично Панакота, трохи менше – отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...