Цибуля виросте великою і здоровою: Ось, що потрібно покласти в лунки!

Цибуля - дуже популярна городня культура. Її можна зустріти у 90% власників дач і власних ділянок. Що робити, щоб цибуля була велика і здорова - читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.

Хоча цибуля — доволі невибаглива культура, яка за будь-яких умов дасть урожай, але щоб отримати великі цибулини, потрібно знати, що додавати під час її садіння. Фахівці на цьому етапі використовують добриво, а також звертають увагу на те, що саме росло на грядці до цієї культури.

Яким добривом підживити цибулю

На початку грядку потрібно полити розчином марганцівки. А далі вам знадобиться нітрофосфатка (2 столові ложки) і компост. Ретельно змішайте ці два компоненти і розподіліть ділянкою, де буде вирощуватися цибуля.

Перед самим садінням цибулини також рекомендується обробити. Для цього потрібно змішати 2 столові ложки червоного перцю і попіл. Як добриво для цибулі — це найкращий варіант, адже ці інгредієнти допоможуть боротися зі шкідниками та хворобами. Обмокніть кожну цибулину в суміш, а потім висаджуйте.

Де можна і не можна садити цибулю

Дуже важливо також звернути увагу на те, які саме культури росли на грядці перед цибулею. Якщо це були томати, перець чи кабачки — можете сіяти без вагань. А ось буряки, часник, огірки не підходять для вирощування цибулі. Як результат, ви отримаєте невеликий урожай.

Завдяки такому комплексному підходу ви отримаєте дійсно гарні результати.

Дуже смачно! Рецепт картопляної піци на сковорідці

субота, 11 травень 2024, 12:10

Піца прийшла до нас з Італії, але за багато років вона прижилася і в Україні. З’явилося багато місцевих рецептів і різних варіацій її приготування. Сьогодні пропонуємо вам приготувати піцу в домашніх умовах за дуже простим, бюджетним і смачним рецептом...

Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими

субота, 11 травень 2024, 11:09

Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто. Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з...