Тушкована капуста - дуже смачна та ситна страва, яка може бути ідеальним доповненням до будь-якого гарніру. Кожна господиня додає свої родзинки до приготування, як і в кожній національній кухні капусту тушкують по-різному, передають Патріоти України.
Наприклад, тушкована капуста по-турецьки готується з фаршем, солодким перцем та томатною пастою. Страва виходить пікантною та ситною.
Тушкована капуста по-турецьки
Інгредієнти:
Фарш протушкуйте в олії до втрати кольору, додайте нарізану цибулю, перець і тушкуйте 5 хвилин Наріжте капусту, додайте до фаршу, туди ж - томатну пасту, перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності.
Додайте спеції і тушкуйте капусту ще 5 хвилин. Збризкайте її лимонним соком. Цей інгредієнт додасть страві особливого присмаку. Подавайте капусту із зеленню та йогуртом! Смачного!
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...