Все дуже просто! Як прибрати неприємний запах із шафи - лайфхаки

Неприємні запахи у квартирі - це завжди проблема, яку вирішувати освіжувачами повітря не завжди виходить. А що робити, якщо "аромати" оселилися в шафі? Використання освіжувача може залишити запах і на одязі, що не зовсім добре, передають Патріоти України.

Тому потрібно шукати варіанти, як нейтралізувати неприємний запах, щоби не зачепити ваші речі. І такі способи є. Основною причиною появи неприємних ароматів у шафах є брак вентиляції, а точніше її повна відсутність, пише belnovosti. Однак навіть цей момент можна обійти і зробити так, щоб у вашому гардеробі стояв свіжий запах. Зазначимо, що перед тим, як скористатися цими порадами, спочатку бажано перебрати речі в шафі, та випрати ті, які вже неприємно пахнуть.

Як нейтралізувати неприємні запахи у шафі

  • Оцет — незамінний помічник у подібних справах, адже він чудово притягує неприємні аромати та нейтралізує їх. Налийте трохи рідини в місткість, накрийте її харчовою плівкою, гострим предметом виконайте отвори і залиште миску в шафі. Раз на тиждень міняйте освіжувач і неприємні аромати зникнуть.
  • Активоване вугілля — ці ліки також чудово справляється з нейтралізацією запахів. Достатньо розмістити в шафі лише кілька пігулок для того, щоб там панував нормальний аромат. Міняти таблетки варто раз на тиждень.
  • Туалетне мило — найдешевше мило зі стійким ароматом позбавить вашу шафу від неприємних запахів. Його навіть не потрібно звільняти від упаковки.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...