Всього один продукт позбавить вас від мошок на кухні - найпростіший лайфхак

Мошки - це неприємна проблема не тільки в літню, але і в будь-яку пору року. А надто сильно відчувається ця "проблема" саме на кухні, передають Патріоти України.

Щобільше, розмножуються вони чи не зі швидкістю звуку. Якщо ви проґавили той момент, коли парочка комах перетворилася на рій, не поспішайте скуповувати різні аерозолі, порошки або інші засоби, адже можна впоратися з проблемою за допомогою народних методів.

Як зазначає портал "Смачно+", щоб позбавитися настирливих "гостей" на кухні, просте прибирання вже не допоможе. Зробити щось її звичайно потрібно, особливий час приділивши увагу всім вологим місцям. Також варто викинути або прибрати по шафах все, що може гнити або пліснявіти, адже це тільки "ласощі" для мошок.

Як позбавитися від мошок на кухні

Перевірений лайфхак, який допоможе вигнати комах з вашої кухні – це використання всього одного популярного продукту. На додаток, у вас буде навіть вибір, адже по суті можна використовувати два овочі. І це хрін та часник. Що робити: дрібно наріжте овочі і розкладіть на ті місця, де мешкають дрозофіли. Такої "ароматерапії" вони точно не витримають.

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...