Втрачає об'єм і густоту: Три помилки у догляді за волоссям, які призводять до його випадання

Причини випадання волосся часто пов'язані з генетикою та факторами навколишнього середовища. Але якщо правильно доглядати локони, то можна зберегти їх здоровими, міцними та блискучими, передають Патріоти України.

Дерматолог Анжду Метіл розповіла порталу SHEfinds про грубі помилки у догляді за волоссям, яке роблять багато жінок.

Миємо голову у гарячій воді. За словами дерматолога, гаряча вода сушить шкіру голови та позбавляє її природного жиру та вологи. В результаті волосся стає ламким. Це, зрештою, може призвести до їх випадання. Краще мити голову трохи теплою, але не холодною водою, радить експерт.

Розчісуємо вологе волосся відразу після душу. Метіл попереджає, що вологі пасма схильні до ламкості. Тому експерт не радить починати їх розчісувати одразу після душу. Вона рекомендує промокнути волосся рушником і дати їм трохи підсохнути, а вже потім починати розчісувати.

Використовуємо інструменти для укладання волосся відразу після душу. Сушіння феном або використання засобів для укладання волосся після душу може призвести до пошкодження та витончення волосся.

"Високі температури буквально висмоктують вологу з них, залишаючи сухі та ламкі пасма", – попередила Метіл. Замість того, щоб одразу включати фен або випрямляч, експерт пропонує дати волоссю висохнути "на повітрі" протягом 30 хвилин.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...