Ви будете вражені ефектом! Один секретний засіб допоможе відмити посуд до блиску

Багато господинь скаржаться, що засоби для посуду не завжди настільки ефективні, як хотілося б. Тим більше вони можуть провокувати алергію на руках, що і зовсім ускладнює миття посуду. Але виявляється, є дешевий і перевірений засіб, який допоможе вам очистити посуд від застарілого жиру. Цим універсальним засобом виявилася сода, якою до того ж ще можна очистити унітаз, передають Патріоти України.

Як відмити тарілки від застарілого жиру

Якщо ви постійно задаєтеся питанням, в чому замочити жирний посуд, то відповідь дуже проста - в розчині харчової соди. Для цього вам знадобляться 2-3 ложки соди на літр води. Складіть брудний посуд у велику ємність і залийте її підігрітим розчином. Залиште на хвилин 30-40, а потім за допомогою губки промийте її під теплою проточною водою. Цікаво, що за допомогою соди можна прибрати не тільки жир, але і жовтий наліт на посуді.

Як відмити посуд від нальоту

Напевно ви помічали на посуді не тільки жовтий наліт, пов'язаний з жорсткістю води і не якісним миючим засобом, але і від чаю. Спочатку рекомендується спробувати очистити наліт содою, але якщо вам недостатньо блиску, можете скористатися іншими способами.Наприклад, очистити наліт можуть ще сіль, кола і навіть спирт.

Сіль. Потрібно розчинити дві столові ложки солі в двох-трьох ложках теплої води. Залийте цим розчином чашки з жовтим нальотом і залиште на півгодини. Потім ретельно промийте їх під проточною водою.

Кола. Відомо, що в таких випадках допомагає і кола. Газовану воду варто налити до країв і залишити на всю ніч. При цьому краще не використовувати колу для білих кухлів, щоб не зробити гірше.

Спирт. Ще один народний засіб, який напевно є в аптечці у кожного, - спирт. Змочіть спонжик спиртом і інтенсивно потріть посуд в місцях з нальотом. Всі ці прості способи допоможуть вам з легкістю позбутися від жиру і нальоту не тільки на форфоровому посуді, але і на скляньому і металевому.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...