Ви будете здивовані ефектом! Як очистити унітаз трьома таблетками аспірину за 15 хвилин

Аспірин має бути не тільки в аптечці, а й серед засобів прибирання у господинь. Шипучі таблетки можуть бути успішно використані у повсякденному житті та полегшувати етапи очищення плитки, прибирання на кухні чи у ванній та прання речей, передають Патріоти України.

Подробиці

Бруд та жорсткий наліт на унітазі накопичуються через те, що в водопровідній воді міститься вапняк та інші мінерали. Як не дивно, але чим частіше мити унітаз, тим швидше буде утворюватися наліт на ньому.

Через це в унітазі з’являються різні бактерії, цвіль та грибок, а це загрожує вашому здоров’ю. Саме аспірин може легко допомогти впоратися з нальотом на унітазі. Зробити це досить просто — три таблетки варто кинути на дно унітаза і витримати протягом 10-15 хвилин. Після цього треба лише злити воду. Раз у місяць така процедура сприятиме профілактиці накопичення нальоту.

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...