Вихід є! Кулінари розповіли, що робити з салом, яке не жується

Солоне сало буває таке апетитне та ніжне, а іноді в нього неможливо навіть маленький шматочок відкусити. Це проблема. Продукт є, а задоволення відсутнє. Викидати сало теж ніхто не буде. Кулінари мають кілька способів, що з ним можна зробити, щоб врятувати ситуацію.

Подробиці

З сала, яке не жується, можна приготувати дещо смачне. Зніміть з нього сіль. В тарілку насипте суміш перців та обваляйте в ній. Зробіть прорізи та вставте часникові зубчики. Додайте лаврове листя. Покладіть в миску та залийте 0,5 склянки води. Поставте в мікрохвильову на три хвилини при потужності 700-800 Вт.

Є ще інший спосіб. Сало треба промити від солі та покласти в каструлю. залийте водою та доведіть до кипіння. Проваріть 10 хвилин. Потім сало треба дістати, просушити серветками та обсипати спеціями.Солоне сало буває таке апетитне та ніжне, а іноді в нього неможливо навіть маленький шматочок відкусити. Це проблема. Продукт є, а задоволення відсутнє. Викидати сало теж ніхто не буде. Кулінари мають кілька способів, що з ним можна зробити, щоб врятувати ситуацію.

Подробиці

З сала, яке не жується, можна приготувати дещо смачне. Зніміть з нього сіль. В тарілку насипте суміш перців та обваляйте в ній. Зробіть прорізи та вставте часникові зубчики. Додайте лаврове листя. Покладіть в миску та залийте 0,5 склянки води. Поставте в мікрохвильову на три хвилини при потужності 700-800 Вт.

Є ще інший спосіб. Сало треба промити від солі та покласти в каструлю. залийте водою та доведіть до кипіння. Проваріть 10 хвилин. Потім сало треба дістати, просушити серветками та обсипати спеціями.

Розставлено крапки над "і": При якій температурі правильно прати постільну білизну та рушники - не 40°C і не 60°C

неділя, 6 липень 2025, 18:15

Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...