Зловісний Вовчий Місяць: Не робіть цього 7 січня, якщо не хочете накликати біду

Що несе Вовча повня 7 січня 2023 року, добре це чи погано, що вона співпадає з православним Різдвом та що не можна робити на повню, щоб не накликати нещастя на свою голову - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.

Вовча повня - особливості дня

Астрологи попереджають - ця повня може бути напруженою. Вплив на неї матимуть знаки Раку і Козерога. Сімейний знак Раку відрізняється підвищеною емоційністю, може проявитися потреба в турботі та увазі. Козеріг допоможе привести в порядок думки і справи.

В цілому день буде нестабільним - на кожному кроці можуть чекати спокуси і провокації. Можливі сварки, конфлікти, непорозуміння в спілкуванні - наприклад, ваші слова можуть неправильно витлумачити. У цей час також загострюються депресії, з'являється тривожність і апатія. Найкраще цього дня займатися звичайними справами і не вносити ніяких змін у звичний хід речей.

Вовча повня 7 січня 2023 року збігається з Різдвом, тому енергетика цього дня дуже потужна. Але цього не варто боятися - все можна повернути собі на благо і залучити в свій дім удачу, любов і достаток.

Що не можна робити на повню 2023 - заборони дня

Ми склали список справ, від яких краще втриматися на Вовчу повню:

  • не можна починати ніякі нові справи;
  • не рекомендується робити пропозицію, розписуватися і вінчатися;
  • не варто затівати будівництво, ремонти, перепланування;
  • не можна просити про підвищення зарплати або просування по посаді;
  • не потрібно з'ясовувати стосунки з партнером або членом сім'ї;
  • не рекомендується робити великі покупки;
  • не варто позичати гроші або давати в борг;
  • не можна планувати подорожі та поїздки на ці дні.

Найкраще на повню "залягти на дно".

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...