Мар'яна проти: Нардепка Безугла вразила заявою про демобілізацію

Банкова ротом своєї улюблениці посилає ветеранам війни відповідний сигнал?

Народна депутатка Мар’яна Безугла назвала "неправдою" інформацію про ймовірний розгляд у Верховній Раді законопроєкту про демобілізацію, який може розпочатися наприкінці літа цього року, як повідомив член профільного комітету ВР нардеп Костенко. Такий коментар вона залишила під повідомленням українського блогера Євгенія Прокопишина, який розмірковував на цю тему після оприлюдненої в середу, 19 червня, інформації, передають Патріоти України.

"ГШ [Генштаб] каже, що темпи мобілізації значно зросли і перевищують очікування — можливо з осені буде часткова демобілізація (швидше за все довготривала ротація). Але важливо не просто набрати людей, а набрати молодших і добре їх підготувати— от з цим все ще є проблеми...", - написав він.

Однак, Мар’яна Безугла коротко спростувала таке припущення, а в наступному коментарі написала, що "мобілізація зросла, також вже має ефект рекрутинг, але ніякої демобілізації не розглядають". При цьому народна депутатка пообіцяла написати окремо про те, що насправді відбувалося на засіданні профільного парламентського комітету.

Ніжне обличчя "Шторм-Z": Росія кинула на штурм українських позицій жінок-зечок

неділя, 30 червень 2024, 18:50

На фронті з'явилися російські підрозділи "Шторм-Z", що складаються із ув'язнених жінок. Одразу кілька джерел підтвердили цю інформацію, попереджаючи українських військових про серйозну небезпеку. . Один із українських бійців повідомив, що росіянки-в'я...

Bayraktar став неефективним в умовах війни в Україні: Експерти пояснили, у чому причина

неділя, 30 червень 2024, 17:55

Військово-політичні оглядачі Олександр Коваленко та Олексій Гетьман пояснили, чому так сталося і як його тепер використовувати. На думку Коваленка, зменшення ефективного застосування цього безпілотника і як наслідок втрата актуальності Bayraktar поясню...