Справжній номінант на премію Дарвіна: Окупант схопив у руки український дрон з вибухівкою.і самоліквідувався (відео)

Російський окупант, який безглуздо загинув на полі бою, став черговим претендентом на "премію Дарвіна". Він упіймав український дрон голими руками й миттєво підірвався. Відповідне відео опублікував головний редактор "Цензор.Нет" Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Дрон ударної групи Wild Division 82-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ полював на російського солдата в траншеї, коли раптово росіянин сам напав на дрон і схопив його руками.

Окупант так і не встиг зрозуміти, що цей дрон з осколковою бойовою частиною мав функцію дистанційного підриву. "Вибух – і цей росіянин однозначно переміг у боротьбі за премію Дарвіна цього тижня", – прокоментував відео Бутусов.

"Є діалог, він непростий": Стефанишина розповіла про труднощі переговорів із Угорщиною

неділя, 30 червень 2024, 12:25

Україні та Угорщині вдалося досягти успіху під час напружених переговорів. Проте уряд Віктора Орбана охоплює "специфічну групу людей", тому угорська сторона зберігає специфічний підхід до переговорів, передають Патріоти України. Зокрема, угорська влада...

Вибухнули сім БПЛА: У Росії дрони масовано атакували металургійний комбінат

неділя, 30 червень 2024, 11:42

У Росії у ніч проти 30 червня безпілотники влаштували масовану атаку на Новолипецький металургійний комбінат. Атака розпочалася о другій годині ночі і тривала понад годину. На території комбінату впали та вибухнули сім БПЛА. Як пише Baza, це нібито бул...