Хіти тижня. Апокаліпсис сьогодні: У мережі з'явилися страшні фото негоди на Одещині

В результаті сильної негоди в Одеській області постраждали дахи будинків і дерева.

В Одеській області 9 лютого сильно зіпсувалася погода. В результаті сильного вітру виявилися повалені дерева. Також від поривів вітру зірвало дахи будинків. Від цього постраждав не лише місто -герой, але й Кілійський район області. Про це місцеві жителі повідомляють у сосетях і публікують фотографії наслідків. Зокрема, в селі Десантне вітер зніс дах спортивного залу в місцевій школі. Про інцидент повідомили в групі "Про Десантне" у Facebook, передають Патріоти України.

Через сильний вітер в місті Кілія пошкодили лінії електропередач, а місцеві жителі опинилися без світла. Проблему не залагодили досі, люди залишаються без електроенергії четвертий день.

Як пишуть у місцевих ЗМІ, без світла зараз знаходиться і селище Салман, розташований між Кілією та селом Волосіні.

В обласному центрі теж відчули наслідки сильного вітру.. На вулиці Левітана в Одесі впало величезне дерево. Як розповіли в КП ''Міськзелентрест", все сталося біля приватних гаражів. Із-за інциденту ніхто не постраждав.

До Речі, за прогнозами синоптиків, сьогодні, 10 лютого на Одесу рухається потужний шторм.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...