Хіти тижня. Росія проводила секретні випробування зброї "судного дня": Спливли подробиці і фото

Для випробувань пускової шахти російської міжконтинентальної ядерної торпеди 2М39 "Посейдон" у режимі секретності використовувалося океанографічне судно "Академік Александров" проекту 20183. Про це пише Covert Shores, передають Патріоти України.

У блозі звертається увага на видаленний із YouTube ролик із Северодвінська. Він з'явився в червні 2019 року і набрав всього 380 переглядів. У підписі до нього говорилося про завершення морських випробувань "Академіка Александрова". Кілька скріншотів відео були опубліковані блогером.

У цьому відео Covert Shores звернув увагу на трубообразний елемент і кран, що знаходяться в кормовій частині судна. Згідно з даними автора блогу, виявлені об'єкти можуть призначатися для випробувань прототипу пускової шахти 2М39 "Посейдон".

Крім того, в листопаді користувач Twitter із ніком NewtonTheory зауважив, що контейнер для перевезення радіоактивних відходів ТУК АТ611 може бути частиною системи "Посейдон".

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...