Під Києвом п'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП: З'явилося моторошне відео моменту аварії

У мережі з'явилося відео моменту смертельної ДТП з одним із керівників взводу полку поліції особливого призначення ГУ Нацполіції. Інцидент трапився у місті Бровари Київської області 16 лютого. Під час аварії водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Ролик опублікувала прес-служба Державного бюро розслідувань на своєму сайті, передають Патріоти України.

Так, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві, уже затримали чоловіка. За попередньою інформацією, 16 лютого у Броварах п'яний поліцейський, керуючи автомобілем Nissan, наїхав на двох пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. У результаті ДТП один із них загинув на місці, а інший отримав численні травми.

Правоохоронця затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку готується повідомлення про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та усунення з посади.

Досудове розслідування розпочали за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Якщо вину буде доведено, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...