Схуд на 60 кг! Як зараз виглядає зірка Нацвідбору і "Х-Фактора" Олександр Порядинський (фото до і після)

Український співак Олександр Порядинський не зміг потрапити до фіналу Нацвідбору на Євробачення, однак запам'ятався глядачам талановитим виконанням пісні Savior, передають Патріоти України.

Крім того, багато хто знає Порядинського як переможця четвертого сезону вокального шоу "Х-Фактор", який після участі в проекті змінився до невпізнання, скинувши 60 кілограмів. Як раніше виглядав співак і на що йому довелося піти заради схуднення?

Олександр Порядінскій народився в селі Кухарка в Чернігівській області 4 лютого 1998 року – зараз хлопцю 22. Він є молодшим у сім'ї, у нього є ще п'ять братів і сестер. Ріс Порядинський у селі Гнідинці, також на Чернігівщині, куди незабаром після його народження переїхала сім'я.

У 2013 році Олександр Порядинський пройшов кастинг четвертого сезону шоу "Х-фактор". Тоді він виконав пісню "Не плач, тато" Івана Ганзери, за що отримав чотири суддівські "так".

5 січня 2014 стало відомо, що Олександр Порядинський став переможцем четвертого сезону "Х-фактор". Тоді йому було 15.

Після перемоги у вокальному шоу скромний юнак став змінюватися на очах. У результаті йому вдалося скинути до 60 кілограмів зайвої ваги.

Співак стверджує, що зайнятися собою його змусили проблеми зі здоров'ям – він був за крок від цукрового діабету та інсульту.

"Я ж із села, там бути повним – це нормально. Люди фізично важко працюють, їдять багато картоплі, часто наїдаються на ніч, оскільки вдень їсти просто ніколи. Але ось саме проблеми зі здоров'ям змусили мене інакше поглянути на ситуацію, я зрозумів, що далі тягнути нікуди", – поділився Олександр", – зізнається Олександр.

"Секретів немає – просто важливо переглянути раціон харчування і полюбити спорт. Артист повинен завжди бути в тонусі і відчувати себе бадьорим. Я схуд у два рази завдяки тренуванням в залі (три рази в тиждень) і відмови від солодкого, мучного, смаженого. Поставив установку – сподобатися собі в дзеркалі і відчувати себе здоровішим. Хоча, секрет все ж є – це щоденні ранкові прогулянки на свіжому повітрі по 45 хвилин і здоровий сон", – поділився Порядинський.

Як відомо, в 2020 році Олександр Порядинський вирішив поборотися за право представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення в Роттердамі з піснею Savior.

У другому півфіналі Нацвідбору на Євробачення Олександр Порядинський отримав 2 бали від суддів, а результати глядацького голосування принесли йому 6 балів. Всього він отримав 8 балів, посівши четверте місце в таблиці.

Таким чином до фіналу артист не потрапив, але зумів запам'ятатися українцям як один з найталановитіших вокалістів країни.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...